Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Pohľadnica s odtlačkom pier blúdila dlhých 45 rokov
Zdielať na
Zahraničie

Pohľadnica s odtlačkom pier blúdila dlhých 45 rokov

NEW YORK / O svoj neuveriteľný príbeh sa podelila 64-ročná žena. V týchto dňoch totiž dostala pohľadnicu, ktorá jej mala prísť k jej 19-tym narodeninám. Blúdila teda celých 45 rokov. Ako to už býva, pomohla náhoda a dobrí ľudia.

Jeden šok za druhým

Susan z amerického New Yorku dostala pohľadnicu k 19-tym narodeninám na adresu apartmánu, v ktorom vyrastala. Nájomníci bytu vypátrali pôvodnú obyvateľku a list jej doručili. "Pýtala som sa, čo je na obálke a povedali, že na zadnej strane sa nachádza odtlačok pier. Rozplakala som sa," priznala žena. Boli to pery 45-ročného bozku Susaninej mamy, ktorá je už viac než 10 rokov po smrti.

Ledva sa Suzan stihla spamätať zo stratenej pošty od rodičov, prišiel ďalší list z konca 60-tych rokov. Jej vtedajšia láska jej poslala ľúbostný list z vojny vo Vietname. A a by toho nebolo málo, poštár prišiel o pár dní s ďalším listom. Išlo o narodeninový pozdrav, ktorý jej v roku 1969 poslal aj jej brat. "Pripadá mi to ako božie požehnanie," povedala šťastná Američanka.

Všade spolu

Suzan už dlhší čas uvažuje, že sa presťahuje do Las Vegas, aby žila bližšie k svojmu bratovi. V New Yorku však vyrástla a má k nemu väzbu. V meste sú pochovaní aj jej rodičia. Listy jej však pomohli urobiť rozhodnutie.

"Bol to ako správne načasovaný odkaz. Po 45-tich rokoch opäť cítim, že nech som kdekoľvek, vždy budú so mnou," dodala dojatá Susan.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy