Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
ČASOZBERNÉ VIDEO. Neuveriteľná premena bezdomovca
Zdielať na

ČASOZBERNÉ VIDEO. Neuveriteľná premena bezdomovca

WASHINGTON / Jim Wolf je veterán americkej armády. Napriek tomu sa dostal do problémov. Prišiel o strechu nad hlavou a mal problémy s alkoholom. Premena, ktorú podstúpil, je neuveriteľná a dojíma k slzám...

Veterán bezdomovcom

Nasledujúce video chytilo za srdce ľudí na celom svete. Muž na záberoch sa stal symbolom. Symbolom toho, že každý môže občas potrebovať pomoc od iných...

11. november je Deň vojnových veteránov. Ľudia sa snažia v tento deň pomôcť. Špeciálne Američania. Hovoria, že veteráni neváhali položiť svoj život na ochranu iných.

To je aj prípad 54-ročného Jima Wolfa. Po návrate z vojny začal trpieť depresiami, alkoholizmom a nakoniec prišiel o svoj domov aj svoju rodinu. Ešte nedávno prespával pod mostom.

Z ulice k bývaniu a práci

Vďaka iniciatíve Dégagé Ministriesp, ktorá pomáha ľudom bez domova, sa jeho život zmenil od základu. Jima oholili, ostrihali a pekne obliekli. Všetko je zachytené na časozbernom videu, ktoré obletelo svet.

Zmena vzhľadu však nebolo to jediné čo sa podarilo. Veteránovi sa podarilo zohnať si vlastné bývanie, chodí na stretnutia anonymných alkoholikov a jeho život sa mení k lepšiemu. Dá sa povedať, že necelé 2 minúty, mu zmenili jeho život.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy