Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
V Maďarsku utiekli nebezpeční vrahovia. Môžu byť aj na Slovensku!
Zdielať na

V Maďarsku utiekli nebezpeční vrahovia. Môžu byť aj na Slovensku!

BUDAPEŠŤ, BRATISLAVA / Maďarská polícia je od soboty hore nohami. Z domáceho väzenia ušli počas noci z piatka na sobotu dvaja veľmi nebezpeční muži. S ostatnými členmi gangu mali v noci prepadávať starých ľudí a na krku majú aj obvinenie z dvoch vrážd. Nie je vylúčené, že by sa mohli pohybovať aj na našom území.

Zabili dôchodcov

51-ročný otec Elemér Rostás a jeho 26-ročný syn Henrik mali v rokoch 2008-2009 spolu s ďalšími príbuznými prepadávať po nociach starých ľudí v Budapešti a okolí. Surovo ich bili, zviazali a okrádali o všetky cennosti. V dvoch prípadoch to dôchodcovia neprežili. V ďalších prípadoch členov gangu obvinil prokurátor aj z pokusu o vraždu. 

Muži sa dostali do domáceho väzenia po tom, čo im vypršala štvorročná lehota väzby. Keďže utiekli z obce Ároktö, ktorá je od slovenskej hranice iba 100 kilometrov, nie je pre to vylúčené, že sa ukrývajú na Slovensku.
Preto si dobre pozrite fotografie oboch utečencov.

Opis hľadaných

Mladší Henrik Rostás je vysoký asi 175 centimetrov, športovej postavy, má krátke čierne vlasy. Naposledy mal na sebe svetlomodré džínsy, čiernu mikinu a rovnakej značky aj modré tenisky.

Jeho otec Elemér Rostás je vysoký asi 170 centimetrov, nemá vlasy, je strednej postavy s väčším bruchom a naposledy mal oblečené
svetlomodré džínsy, biele tenisky a Adidas mikinu.

Akékoľvek informácie k totožnosti, pohybu alebo pobytu týchto osôb, žiada polícia nahlásiť na najbližší útvar policajného zboru alebo na bezplatnom čísle 158.


Téme sa venuje reportérka Denisa Pirníková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy