Oblačno
13°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Chcete bývať zadarmo? Buďte mojím mrožom, láka Angličan
Zdielať na

Chcete bývať zadarmo? Buďte mojím mrožom, láka Angličan

BRIGHTON / Veľmi netradičná ponuka sa objavila na britských inzertných stránkach Gumtree. Nájomca v nej ponúka zdarma bývanie v Brightone pre toho, kto bude dve hodiny denne predstierať, že je mrož.

Inzerent ponúka priestrannú dvojlôžkovú izbu s možnosťou využívať celú domácnosť úplne zadarmo. Pre budúceho nájomníka má už aj pripravený mroží prevlek, ktorý bude pasovať jedincovi s priemernými proporciami.

Mrožia reč, chytanie rýb a krabov

"V kostýme musíte byť mrožom. Nesmiete rozprávať ľudskou rečou a všetka komunikácia musí byť vedená pomocou mrožích zvukov. Verím, že nájdete nahrávky mrožích zvukov na internete. Pre mňa je hlas mroža tým najprirodzenejším, aký som kedy počul," píše sa v inzeráte.

Podľa inzerátu záujemca bude musieť chytať ryby a kraby, ktoré mu majiteľ bude príležitostne hádzať v dobe, kedy bude nájomník imitovať zviera.

Kamarátstvo s mrožom Gregorym

Doposiaľ nemenovaný inzerent je na dôchodku, predtým viedol dlhý a zaujímavý život. Časť života strávil pri pobreží Aljašky v spoločnosti mroža Gregoryho, s ktorým vraj naviazal veľmi úzke priateľstvo.

"Najintenzívnejšie a fascinujúcejšie roky môjho života boli tri roky osamote na ostrove St. Lawrence. Mal som tu spoločnosť mroža, ktorého som nazval Gregory. Nikdy som nezažil také plnohodnotné priateľstvo a keď som odchádzal, celé mesiace som mal zlomené srdce," opisuje priateľstvo na gumtree.com. Majiteľ domu však najskôr bude chcieť všetkých uchádzačov o bývanie vyskúšať, vrátane zvukovej skúšky.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy