Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Poľka (21) vie ako zaujať! Má klip plný pŕs a penisov
Zdielať na

Poľka (21) vie ako zaujať! Má klip plný pŕs a penisov

VARŠAVA / Typický letný americký videoklip. Narodeniny, leto, bazén, mladí ... aj starí ľudia - úplne nahí. Takýto videoklip nakrútila len 21-ročná Poľka, ktorá chce preraziť v šoubiznise ako speváčka. Zjavne sa jej to darí.

Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Šálka vyrazená údom

Odvaha a guráž mladej Poľke Margaret určite nechýba. Hoci má len 21 rokov, v jej videoklipe na pieseň Thank you very much sa premávajú nahé ženy i muži, v rôznych vekových kategóriách.

Klip je postavený ako narodeninová oslava speváčkinho otca. Vo videu sa nachádza niekoľko dych vyrážajúcich scén, ktoré by ste určite nečakali. Napríklad obdareného černocha, ktorý máva svojím prirodzením ako na prvého mája, alebo muža, ktorý Poľke svojím pohlavným údom vyrazí šálku z rúk.

Balil ma svojím vyholeným telom

Hoci intímne partie sú v klipe vyštvorčekované, speváčka ich počas nahrávania videla či chcela, alebo nie. Sama tvrdí, že jej to nebolo veľmi príjemné. Bolo to bizarné. Jeden starší pán sa ma snažil zbaliť tým, že mi povedal, že na žiadnej časti svojho tela nemá ani jeden chlp. Toho druhého, čo mi penisom zhodil pohár na zem, som zas pochválila za jeho penisové herectvo," povedala denníku The Sun.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy