Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Poisťovacie podvody? Angličania v nich nie sú žiadni suchári
Zdielať na

Poisťovacie podvody? Angličania v nich nie sú žiadni suchári

Poistiť si dnes môžete všeličo. Dokonca aj mobilný telefón! Špeciálne "pripoistenie" s obľubou využívajú najmä Angličania. Ich príbehy o tom, ako sa im smartfóny podarilo zničiť, sa ale vôbec na suchý anglický humor nepodobajú.

Prišla domov, "načapala" svojho priateľa s inou a v zlosti jej nenapadlo nič iné, ako šmariť po ňom svoj smartfón. Neverník sa ale uhol, a tak sa mobil podvedenej ženy pri náraze do steny rozletel na niekoľko kusov. Aj s takýmto prípadom sa stretli poisťováci z Veľkej Británie.

Špeciálne výhovorky museli asi dlho vymýšľať...

Nejde však o najväčšiu kuriozitu. Prvé miesto jednoznačne vyhráva muž, ktorý pomáhal pri pôrode teliatka. Telefón si totiž údajne zabudol v tele kravy. Multifunkčný prístroj totiž použil ako baterku. Iný chlapík zase prišiel o telefón po tom, čo mu ho z ruky vytrhla čajka a ďalšiemu ho z vrecka vytiahla drzá opica na safari. Zábavná je aj historka mladého páru, ktorý sa počas plavby na loďke hral na scénu z Titaniku a keď sa pritom chceli odfotiť, mobil skončil vo vode. V rebríčku sa umiestnila aj nepozorná matka. Pri príprave narodeninovej torty pre dcéru skončil jej mobil v ceste a následne aj v upečenej dobrote. No a o tom, že sa neoplatí ísť na záchod s telefónom v zadnom vrecku nohavíc, sa presvedčil muž, ktorý si takto svoj drahocenný prístroj spláchol.

Poisťováci "neskočia" na všetko!

Nech už boli dôvody akokoľvek bizarné, väčšinu z týchto nehôd poisťovňa uznala a skutočne poistné vyplatila. Muž, ktorý počas britských majstrovstiev v ohňostrojoch svoj mobil zabudol v centre diania, však odišiel s dlhým nosom.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy