Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Sprcha z výkalov. Aj to sa dá zažiť na internáte...
Zdielať na

Sprcha z výkalov. Aj to sa dá zažiť na internáte...

Na študentov, ktorí bývajú v jednom z vysokoškolských internátov, číhajú časované bomby. Vybuchujú im totiž toalety! Takýto "gejzír" už údajne "osprchoval" desiatky študentov! A vedenie, ani napriek neutíchajúcim sťažnostiam, zatiaľ nezasiahlo.

Jednoduchšie je nesplachovať

Najskôr si mysleli, že ide o hlúpy žart spolužiakov. Keď sa ale situácia s vybuchujúcimi toaletami opakovala, vysokoškoláci v Chicagu prestali chodiť na internáte na záchod a fotky záchodov po smradľavej fontáne zavesili na internet.

„Vedenie vtedy pokazené toalety zamklo a dalo na ne oznam, to bolo všetko," tvrdí študentka Michelle Rodriguez . Problém sa však objavil aj na ďalších záchodoch, Michelle sa vo výkaloch osprchovala dvakrát. Toalety vybuchnú vždy pri spláchnutí.

Odškodené? Zabudnite!

Vedenie internátu sa zatiaľ zmohlo iba na odkaz, že je im to ľúto a poruchu čo najskôr odstránia, vyše mesiaca sa však nezmenilo vôbec nič. „Myslím si, že škola by nám mala dať zľavu na mesačné ubytovanie, keď musíme študovať v takýchto podmienkach," tvrdí ďalšia študentka Rebecca Gutterman.

O tomto kroku zatiaľ univerzita neuvažuje a študentom nezostáva nič iné, len využívať toalety na univerzite, keď opäť nechcú riskovať zapáchajúcu sprchu.

toalety_WC_v rade za sebou_ilustračné foto

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy