Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zákazníci si koncept KRAJ obľúbili. Jedna z najrýchlejšie rastúcej sieťe potravín otvára novú predajňu v bratislavskej Dúbravke
Zdielať na

Zákazníci si koncept KRAJ obľúbili. Jedna z najrýchlejšie rastúcej sieťe potravín otvára novú predajňu v bratislavskej Dúbravke

Zdroj: SITA

Bratislava, 3. jún 2019 – Prvá predajňa pod značkou KRAJ bola otvorená iba v marci minulého roka. Dnes už zákazníci môžu navštíviť desať prevádzok po celej Bratislave a jednu v Trnave. Najnovší KRAJ od začiatku júna nájdu na Homolovej ulici v bratislavskej Dúbravke. Rast siete bude ešte v tomto roku pokračovať aj za hranicami hlavného mesta.


Sieť potravín KRAJ má ambíciu stať sa postupne celoslovenskou značkou. Desať bratislavských predajní v súčasnosti dopĺňa jedna v trnavskom nákupnom centre OC Sofi. Expanzia za hranice Bratislavy však bude pokračovať už počas tohto roka. "Na jeseň sa KRAJ rozšíri aj do Prievidze a Mostu pri Bratislave. V hlavnom meste máme v pláne otvoriť ďalšie predajne na Hraničnej ulici v Ružinove, či na Peknej ceste. V lete sa tiež pustíme do premeny našej vlajkovej lode v Auparku," hovorí generálny riaditeľ spoločnosti TERNO real estate Stanislav Čajka a dodáva, že ambíciou KRAJa je byť celoplošne fungujúcim reťazcom.

KRAJ ako prvý koncept na Slovensku priniesol spojenie troch hlavných potrieb zákazníkov pod jednu strechu - komplexný a pohodlný rodinný nákup za primerané ceny, kvalitnú ponuku od slovenských výrobcov a v neposlednom rade aj produkty pre spotrebiteľov s potravinovými intoleranciami a zdravotnými a stravovacími obmedzeniami. Dbá na kvalitu potravín a ich lokálnosť. "Takmer 60 percent tovaru v našich predajniach je od slovenských výrobcov a farmárov. Zákazníkom záleží na pôvode potravín a ich kvalite. Pri nákupe produktov z fariem či polí zo Slovenska sa môžu spoľahnúť na spojenie kvality a dôveryhodnosti pôvodu," dodáva S. Čajka.

Najnovšiu prevádzku siete potravín KRAJ nájdu zákazníci od soboty, 1. júna, na Homolovej ulici 2, v  Dúbravke. Aj nová bratislavská prevádzka ponúka široký sortiment od slovenských výrobcov a farmárov, ktorým záleží na kvalite a nárokoch súčasného spotrebiteľa.


Zákazníci si koncept KRAJ obľúbili o čom svedčí aj prieskum spoločnosti KANTAR Slovakia z marca tohto roku, ktorý ukázal, že 89 % zákazníkov hodnotí predajne ako vynikajúce, veľmi dobré alebo dobré. Potraviny KRAJ získali tiež prestížne ocenenie v súťaži Hermes Komunikátor roka za najlepší interiér predajného priestoru.


O spoločnosti TERNO real estate
Spoločnosť TERNO real estate aktuálne prevádzkuje cca. 100 predajní Terno a Moja Samoška. V marci 2018 predstavila prvú predajňu pod názvom KRAJ, v súčasnosti ich už prevádzkuje jedenásť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy