Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Pri páde kolotoča v Semerove sa zranil aj chlapec (12)!
Zdielať na

Pri páde kolotoča v Semerove sa zranil aj chlapec (12)!

V Semerove pri Nových Zámkoch sa v nedeľu okolo 18:30 večer rozlomil kolotoč, na ktorom v tom čase boli tri osoby. Na mieste bola aj naša reportérka Drahu Dobrovicsová.

Podľa našich informácií sa nešťastie stalo v momente, keď kolotoč už zastavoval. V jednej chvíli sa však zlomila oporná kovová konštrukcia a zrútila sa na zem. V tej chvíli sedeli na atrakcii tri osoby - dve ženy a jeden 12-ročný chlapec.

Náraz bol silný, takže všetky osoby sa poriadne doudierali. Chlapec má ruku v sádre, ale podľa lekára nie je zlomená. Ženy vyviazli len s menšími odreninami. Hasiči zasahovať nemuseli.

"Môj 9-ročný syn sedel na kolotoči tesne pred jeho zlomením. Keď z neho vystúpil, videl som ako na ňom niečo jeden zo zamestnancov opravoval. Nevenoval som tomu pozornosť. Až potom som sa dozvedel, čo sa stalo," píše v diskusii očitý svedok Erich Bohoš.

Oslovili sme aj majiteľa kolotoča, ktorý sa nám najprv nechcel vyjadriť na kameru. Nakoniec však priznal, že nevie, ako k nehode mohlo dojsť. Prípadom sa už zaoberá aj inšpektorát práce.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy