Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Smradľavé fekálie v pivnici! Nadýchala sa ich aj naša reporérka
Zdielať na

Smradľavé fekálie v pivnici! Nadýchala sa ich aj naša reporérka

Rodina v obci Slavošovce pri Rožňave už tri dni žije v dome s pivnicou zaplavenou výkalmi. Po búrke im vystrelila kanalizácia, ktorá zaliala celú spodnú časť domu. V teple to nie je nič príjemné, rodinu trápi nielen silný zápach ale aj roje múch a pravdepodobnosť ochorenia. V nemocnici už leží aj 9 - mesačný Tomáško, ktorý sa výparov nadýchal.

Fekálie a kanalizácia z celej ulice zaplavili celú ulicu. Zápah z nej bol taký silný, že 9-mesačný Tomáško musel ostať hospitalizovaný v nemocnici. To, že dieťa bola dva dni v nezdravom prostredí a dýchalo ostrý zápach z výkalov ale nemuselo byť príčinou jeho ochorenia.

"Jedná sa o vírusové ochorenie, takže nemalo by to mať súvis," povedala pre TV JOJ generálna riaditeľka nemocnice Marta Hlaváčová. Napriek tomu však môže znečistené prostredie vážne ohroziť jeho zdravie aj po návrate z nemocnice.

Majitelia vyniesli z pivnice všetky veci, ktoré ostali fekáliami zaplavené."Šíril sa odtiaľ naozaj neuveriteľný zápach, ihneď po skončení nakrúcania som šla do sprchy, aby soom ten smrad zmyla," povedala pre noviny.sk reportérka Martina Molčanová.

Maťa Molčanová v pivnici plnej fekálií

tv joj

Najčítanejšie správy