Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Po Márii (29) strieľali! Ochrnula, porodila a žije ďalej...
Zdielať na

Po Márii (29) strieľali! Ochrnula, porodila a žije ďalej...

Kde bolo tam bolo, stál jeden dom s jazierkom. Ocino s dvomi synmi k nemu chodil kŕmiť rybičky a hrať sa s loďkou. Maminka ich zatiaľ čakala doma. A tu sa rozprávka končí a začína sa život.

Mária sa s Radom zoznámila na diskotéke, keď mala 15 on 19. Po 4 rokoch chodenia sa zobrali. Potom sa však načas rozišli a každý z nich odišiel pracovať do zahraničia – ona do Talianska, on na Mallorcu. Nevedeli, či sa k sebe niekedy vrátia a mali aj iné vzťahy.

Ten Máriin jej absolútne zmenil život. Zistila totiž, že je tehotná so svojím bývalým manželom. S manželom Radom sa dohodli, že zatiaľ zostane v Taliansku, porodí a obaja sa približne v rovnakom čase vrátia späť na Slovensko a skúsia to spolu opäť. Keď mal ich syn Nicolas 4 mesiace, Mária sa vrátila a stretla s Radom. Talian jej však nedal pokoj, stále vyvolával a dožadoval sa stretnutia.

Tak na napokon aj stalo. Lenže schôdzka prebehla úpln inak, ako Mária plánovala. 34-ročný Talian Marco 6-krát vystrelil na mladý manželský pár. Guľovnicou mieril presne. 27-ročný muž a jeho iba 23-ročná manželka ležali v ohrození života v nemocnici.

Mária zostala s prestrelenou miechou na vozíčku. A s Radom sa rozviedli. On odišiel do zahraničia a ochrnutá žena začala žiť s malým Nicolasom u rodičov. Popritom bojovala s talianskymi súdmi, ktoré jej ani len neoznámili, kedy prebehol súd a na koľko Marca odsúdili.

Rado sa napokon vrátil späť k svojej životnej láske. Dokonca sa im narodil aj druhý syn - Radko. Mária aj naďalej bojuje so svojím hendikepom. Po streľbe doktori tvrdili, že Mária zostane pripútaná na posteli. Ona sa však veľmi túžila aspoň posadiť. Kvôli sebe a kvôli synovi. Dokázala to. A po druhom tehotenstve má pocit, že sa jej do nôh vracia cit.

Mária, ochrnutá, po ktorej strieľali

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy