Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ministerstvo kleplo po prstoch úplatným policajtom
Zdielať na

Ministerstvo kleplo po prstoch úplatným policajtom

Exkluzívne evidenčné číslo, či prednostné vybavenie na dopravnej polícii? Zabudnite! Ministerstvo vnútra policajtom kleplo po prstoch. Tí, ktorí si nechali za "službičku" zaplatiť čo i len pár eurami či fľaškou alkoholu, postupne prichádzajú o svoje miesta. V rukách polície nedávno skončil samotný šéf dopravného inšpektorátu v Senci.

V našom spravodajstve sme vás ešte 26. januára informovali o tom, ako policajti klepli po prstoch jednému z vlastných. Celé Slovensko vtedy videlo zábery zo zatýkania šéfa dopravného inšpektorátu v Senci. Kukláči si po neho prišli priamo do kancelárie. Podľa obvinenia mal brať úplatky za vybavovanie zaujímavých evidenčných čísiel a tak isto za prednostné vybavovanie.

 

Dnes inšpekcia ministerstva vnútra informovala o ďalšom obvinení v súvislosti s týmto prípadom. Ide o obvinenie civilnej osoby za prečin podplácania. Všetko vyzerá tak, že sa čerstvo obvinený muž poznal s už v januarí obvineným riaditeľom dopravného inšpektorátu.

Zaparkoval na parkovisku, tam ho mal tento riaditeľ vybaviť bez toho, aby skontroloval papiere, údaje a mimo poradia ho vybavil podľa obvinenia za 24 eur.

policajný šéf Senica zatknutie

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy