Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Primátor Popradu mlčí o havárii. Zrazil sa s kamiónom
Zdielať na

Primátor Popradu mlčí o havárii. Zrazil sa s kamiónom

V Ľubochni neďaleko Ružomberku sa zrazil kamión s BMW, ktoré podľa našich informácií patrí primátorovi Popradu Antonovi Dankovi (52). Ten sa k nehode odmietol vyjadriť s odôvodnením, že ide o jeho súkromnú záležitosť.

Nehodu mal spôsobiť práve vodič bieleho BMW. K zrážke malo dôjsť v okamihu, keď kamión odbočoval doľava. Vodič bieleho BMW sa ho napriek blikajúcej smerovke snažil predbehnúť.

K dopravnej nehode došlo v stredu večer. Po našom príchode bolo už biele BMW, ktoré údajne šoféroval popradský primátor, na vozidle odťahovej služby.

Od náhodného okoloidúceho sme sa následne dozvedeli, že obe autá išli smerom na Ružomberok. Auto zostalo po náraze zdemolované, jeho trojčlennej posádke sa našťastie nič nestalo.

Priamo na mieste sa s nami 27-ročný vodič kamióna z okresu Čadca odmietol rozprávať. Vodič bieleho BMW sa celú dobu doslova skrýval v policajnom aute. Z kancelárie primátora Popradu sme dostali strohú odpoveď, že sa k nehode nebude vyjadrovať nakoľko ide o jeho súkromnú záležitosť.

Nabúrané BMW primátora Popradu Antona Danka

TV JOJ

Primátor Popradu Anton Danko

SITA/Primátor Popradu Anton Danko

Súvisiace články

Najčítanejšie správy