Oblačno
20°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Máš od 10 do 15 rokov a športuješ? Máme o teba záujem!
Zdielať na

Máš od 10 do 15 rokov a športuješ? Máme o teba záujem!

Si mladý a rád športuješ? Presne teba hľadáme... Nadácia TV JOJ vyhlasuje prvý ročník celoslovenského výberu športovo talentovaných žiakov vo veku od 10 do 15 rokov.

Chceme podporiť mladých športovcov z akejkoľvek obce, či mesta na Slovensku, ktorí dosahujú vo svojej vekovej kategórii nadpriemerné výkony a majú ambíciu porovnať si svoje sily s rovesníkmi na medzinárodných súťažiach. Šancu majú jednotlivci aj športové tímy.

Oficiálnu prihlášku a podmienky pre zaradenie do užšieho výberu nájdete na web-stránkach Nadácie TV JOJ (www.nadacia.joj.sk). Pozorne vyplňte prihlášku a nezabudnite na povinné prílohy. Uzávierka prihlášok bude 31. mája 2011.

O tom, ktorí mladí športovci z rôznych kútov Slovenska získajú sponzorský dar a mediálnu podporu pre šk. rok 2011/2012 rozhodne čestná športová komisia, ktorú budú tvoriť známi a úspešní slovenskí športovci a osobnosti športového spravodajstva TV JOJ.

Mená tých najlepších oznámime v stredu, 5. septembra 2011. Mediálnu kampaň sledujte od 4. apríla 2011 v denníkoch Pravda, Plus1 deň a Nový čas, v týždenníku Plus7 dní, vo vysielaní FUN Rádia a na web-stránkach Nadácie TV JOJ (www.nadacia.joj.sk). Generálnym partnerom projektu je Volkswagen Slovakia.

Dievča s loptou pod pazuchou, ilustračné foto

www.joj.sk

Súvisiace články