Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Polícia zadržala muža s metamfetamínom. Hrozí mu až 15-ročné väzenie
Zdielať na

Polícia zadržala muža s metamfetamínom. Hrozí mu až 15-ročné väzenie

BRATISLAVA / Muž si niekoľko mesiacov zaobstarával omamné a psychotropné látky. V utorok, 20. februára ho polícia obvinila za obzvlášť závažný zločin.

40-ročný Ladislav C. si mal od januára 2023 opakovane zháňať omamné látky. S nimi neskôr obchodoval na rôznych miestach, vrátane čerpacej stanice na Pezinskej ulici. 

Polícia ho obvinila za obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Ak mu dokážu vinu, hrozí Ladislavovi väzenie na 10 až 15 rokov. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková. Muža zadržali už v pondelok, 19.februára na čerpacej stanici na Pezinskej ulici. "Na mieste boli zaistené vrecká s tlakovým uzáverom a plastové vrecko s obsahom bielej kryštalickej látky, ako aj vrecká so svetlobéžovou kryštalickou látkou, ktorej expertíznym skúmaním bolo zistené, že ide o metamfetamín," dodala Šimková. Eskortovali ho na príslušné policajné oddelenie a umiestnili do cely policajného zaistenia. "Vyšetrovateľom bol spracovaný podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby," ozrejmila hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy