Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kolegovia prehovorili o brutálnej vražde kamarátky
Zdielať na

Kolegovia prehovorili o brutálnej vražde kamarátky

45 / ročný muž z Janíkoviec, ktorý zaškrtil v utorok svoju manželku je už vo väzbe. Muž 35-ročnú ženu zavraždil zo žiarlivosti. Podarilo sa nám spojiť s kolegami mladej ženy, ktorí majú výčitky či vražde nemohli zabrániť. Deň pred vraždou totiž Silvia neprišla do práce.

Keď Silvia v minulý pondelok nenastúpila do práce a nikomu nedala o sebe vedieť, jej kolegovia vytušili, že sa niečo deje a že je zle. To vraj nikdy neurobila. Na druhý deň sa vedúci aj s kolegyňou rozhodli, že pôjdu k nej domov zistiť čo sa stalo. Prišli tam okolo jedenástej hodiny.

Keď nikto neotváral, kolegovia tušili, že je zle. Vedeli , že má žiarlivého manžela a Silvia mu mala oznámiť, že od neho odchádza preč. Mysleli si, že ju v dome drží násilím. Kolegovia prišli opäť k domu popoludní okolo tretej hodiny. Prešiel im až mráz po chrbte, keď tam uvideli policajtov.

Ženu zavraždil manžel medzi 11-12 hodinou, približne v čase, keď ju tam hľadali kolegovia. Je možné, že ešte žila a nemohla im dať o sebe vedieť. Muž údajne vraždu plánoval. Silviu zaškrtil a jej telo našli v garáži ich rodinného domu zabalené v deke. Po vražde sa dal muž na útek a potom sa prihlásil na polícii.

Janíkovce Nitra, vražda, mŕtvola ženy

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy