Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nora Mojsejová našla novú lásku...
Zdielať na

Nora Mojsejová našla novú lásku...

Módne impérium Nory Mojsejovej sa opäť rozrástlo! Šikovná podnikateľka sa navrhovaniu odevov venuje na plný úväzok. Modely všakovakých strihov, farieb a látok sa predávajú už vo viacerých slovenských mestách. Najnovšie však pribudol i obchod v Bratislave! Hviezda z Pereša si tak našla novú lásku, ktorá jej dokonca pomáha zabudnúť na staré vášne...

Nora si konečne splnila svoj sen. Prácu, ktorej sa venovala po ukončení školy definitívne hodila za hlavu a momentálne sa zaoberá len módnemu návrhárstvu. Podľa jej vlastných slov venuje tomuto koníčku všetok svoj čas.

A tak nečudo, že jej nový biznis sa rozrástol už aj do Bratislavy. Z dielne extravagantnej podnikateľky sa do hlavného mesta dostali desiatky pestrých modelov. A Nora všetkých šokuje! Známa košická podnikateľka sa totiž tak ponorila do svojich nových aktivít, že zabudla na vari svoju najväčšiu vášeň. Sama priznáva, že sa takmer celkom vzdala nakupovania v obchodoch! Tvrdí, že jej vyhovuje najmä to, že si model sama navrhne, aj ušije. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy