Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nové info: Biela dodávka unáša ženy! Pravda či lož?
Zdielať na

Nové info: Biela dodávka unáša ženy! Pravda či lož?

Ženy v Topoľčanoch by sa mali mať na pozore! Spolu s dvoma autami tam na ne striehne biela dodávka, ktorá ich vraj unáša. Takáto informácia zaplavila v posledných hodinách internet. Zisťovali sme, či ide o pravdivú informáciu alebo podobne, ako v prípade únosu detí v prešovskom hypermarkete, o obyčajný internetový hoax.

Napísala nám čitateľka, ktorá tvrdí, že na železničnej stanici boli prednedávnom vylepené plagáty s oznamom o stratení staršej ženy. Tá sa mala stratiť cestou do práce.

"Jedná sa o skupinu obchodujúcu s ľuďmi. Podľa vašich informácií skupina mužov v bielej dodávke a muž s kapucňou a takisto aj modrý Fiat a Jeep sa údajne pohybujú pri obchodných centrách, kde číhajú na ženy nastupujúce do áut, alebo samostatne kráčajúce," citovala v liste stanovisko mesta Topoľčany naša čitateľka.

Ilustračná fotka: Únos ľudí v dodávke

Flick/ilustračné

Správy o únosoch mladých ľudí, prevažne žien sa po internete šíria rýchlosťou svetla. V meste sú monitorované miesta, kde sa v podvečerných hodinách pohybuje veľa mladých ľudí.

Šokujúcim prípadom sa už zaoberá aj polícia. Preveruje výpovede dvoch dievčat, ktorým sa stalo, že v ich blízkosti zastavila biela dodávka. K fyzickému ani k slovnému kontaktu však ani raz nedošlo. Polícia tak trvá na tom, že fámy o únosoch z dodávky nie sú reálne a v meste vyvolávajú zbytočný strach.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy