Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vinco Lukáč: Ďalšie vyhrážky a vulgárnosti!
Zdielať na

Vinco Lukáč: Ďalšie vyhrážky a vulgárnosti!

Poslanec Vincent Lukáč opäť robí problémy. Po decembrovom incidente na stužkovej, je príčinou najnovšieho škandálu opäť jeho láska k bývalej priateľke. Jeho neodbytnosť ju dohnala až k podaniu trestného oznámenia a údajne požiadala aj o policajnú ochranu.

Dostať zamilovanú esemesku je fajn, dostať ich naraz stovky, je už znepokojivé a ak sa k tomu pridá vyhrážanie, je dôvod obávať sa. Poslanec Lukáč svojej expriateľke pani Kamile nedá spávať. Najprv dal facku jej bývalému manželovi, a teraz ju bombarduje stovkami telefonických správ.

"Kimka zlatá moja mojinko prisaham ti že ťa milujem! Preber sa ! Ja ťa milujem!" Podobných správ dostala pani Kamila takmer 1200. Kým by išlo len o vyznávanie lásky, možno by to tolerovala, ale bolo aj inak. "Nevypínaja zajtra chytím a uvidíš. Už buď normálna. Mňa sa nezbavíš. Jedine, keď ma zavrú!," lebo do p..e, píše sa v ďalšej správe.

To by sa mohlo autorovi ľahko splniť, nebyť poslaneckej imunity. Oboch aktérov esemeskovej vojny sme chceli osloviť. No ani s jedným sa nám nepodarilo spojiť. Obťažovanie či už telefonickým alebo písomným kontaktovaním, alebo prenasledovanie sa odborne nazýva stalking. Kým v Česku sa už dostal do trestného zákonníka, u nás sa môžete brániť, až keď sa vám začne prenasledovateľ vyhrážať.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy