Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Černákove palacinky Kočnerovi nechutili. Známy šéfkuchár posiela tip ako ich vylepšiť
Zdielať na

Černákove palacinky Kočnerovi nechutili. Známy šéfkuchár posiela tip ako ich vylepšiť

LEOPOLDOV / Marian Kočner mal v leopoldovskej väznici nepriamu potýčku s bývalým bosom podsvetia, Mikulášom Černákom. Za príčinou zvady mali byť palacinky, ktoré mu prichystal.

Ako prvý o tom informoval týždenník Plus 7 dní.

Mikuláša Černáka zaradil Zbor väzenskej a justičnej stráže do programu Šanca na návrat, aby sa po prípadnom podmienečnom prepustení, na ktoré má nárok, zaradil do bežného života. V súčasnosti tak pracuje vo väzenskej kuchyni, kde pripravil palacinky. Keď ich zamestnanci väznice priniesli do cely Marianovi Kočnerovi mal poznamenať: "Ja toto jesť nebudem, palacinky majú byť tenké." Podľa zistení TV JOJ namiesto 4 tenkých palaciniek mu teraz priniesli dve hrubé.

"Ústav Leopoldov v poslednej dobe neeviduje žiadnu sťažnosť väznenej osoby na kvalitu či kvantitu poskytovanej stravy," uviedla hovorkyňa hovorkyňa Zboru väzenskej a justičnej stráže Monika Kacvinská. Kočner sa síce zamestnancom väznice neposťažoval, no zisťovali sme, či sa nezdôveril napríklad svojmu advokátovi. "Prosím vás, ja neriešim bulvár a podobné hlúposti," reagoval advokát Marek Para. "(smiech) To nemyslíte vážne, kvôli palacinkám? To počujem prvý raz. Ja ho zastupujem v živej veci a keď sa bavíme, tak len o tom, čo prebieha na súde. Viem, že vydáva stravu, a že sú obaja v Leopoldove. Teoreticky by to bolo možné, určite by sa s tým nechválil cez telefón, však to sú drahé linky," povedal obhajca Mikuláša Černáka Jozef Karabáš. 

Mikuláš Černák má na svedomí minimálne 16 vrážd a momentálne čelí novej obžalobe z ďalšej. Marian Kočner si stále odpykáva 19 ročný trest za falšovanie televíznych zmeniek. Aj on má na stole od prokurátora aktuálne obžalobu v kauzách Five star Residence a Donovaly, avšak za finančnú trestnú činnosť. 
Na to, či mohol mať Kočner oprávnenú sťažnosť sme sa spýtali aj šéfkuchára Massima. "Je to tak - keď je tenká, sa roztopí v ústach, keď je hrubá, cítiť múku," vyjadril sa Massimo. Šéfkuchár Massimo radí, aby pri ďalšej príprave palaciniek neprišlo k inej potýčke, aj nasledovnú vec. "Keď to pomiešame so studeným mliekom tá múka, nemali by byť žiadne hrudky," odkázal Massimo. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy