Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nové zábery Nikolky. Kráčala cez opustené lesy!
Zdielať na

Nové zábery Nikolky. Kráčala cez opustené lesy!

Polícia už viac ako 2 týždne intenzívne pátra po 20-ročnej Nikole Beblavej zo Senice. Telefón má nedostupný, neozýva sa ani svojmu priateľovi. Teraz prišiel zvrat...

AKTUALIZOVANÉ! 11.10.2010 19:44

Na videu vidno, že za nezvestným dievčaťom kráča ráznejším krokom mladý chlapec. Matka Nikolky ho prosí, nech sa jej ozve. Všetko si pozrite TU.


AKTUALIZOVANÉ! 11.10.2010 18:14

Súkromným detektívom z Čiech sa podarilo získať nové zábery. Na nich je vidno Nikolu ako odchádza sama zo Senice smerom na dvanásť kilometrov vzdialené Šajdíkové Humence. Cesta vedie cez opustené polia a lesy. Tu sa jej stopa opäť stráca.


Dievčinu okrem polície pomáha hľadať celé okolie jej bydliska. Pomáhajú však aj cudzí ľudia, len na sociálnej sieti Facebook tak robí až 4600 osôb.

Naposledy ju videl jej priateľ 20-ročný Ferdinand. Práve s ním sa mala Nikolka pred záhadným zmiznutím pohádať. Nikto však nevie povedať, ako to súvisí s prípadom.

Rodina Beblavých je preto zúfalá. Za jej nájdenie je ochotná poskytnúť vysokú odmenu. "Mne je jedno či ju privedie späť anjel alebo diabol," nechal sa počuť jej otec.

Zdielať na

Najčítanejšie správy