Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Back to school 2023 so Sizeer - mládežnícke trendy na nový školský rok
Zdielať na

Back to school 2023 so Sizeer - mládežnícke trendy na nový školský rok

Zdroj: PR Správa

INZERCIA / Tešíte sa? Alebo cítite nepokoj? Začiatok nového školského roka sprevádza množstvo emócií - to, že ich pociťujete je úplne v poriadku. Je dobré k tomuto času pristúpiť, ako ku šanci na nový začiatok. Chcete si zaexperimentovať s outfitom a ukázať sa z trochu inej stránky? Vstúpte do školy po metamorfóze! Poradíme vám, čo je teraz aktuálne v pouličnej móde.

Tenisky Vans - čo je u vás nové?

Dohodnime sa: dnes práve fanúšikovia streetwearu tvoria trendy a projektanti sa každý deň inšpirujú tým, čo nosí ulica. Dôležitou súčasťou street štýlu sú tenisky Vans, napríklad inšpirované outfitmi skaterov obuv Vans Old Skool. Prezrite si aj evergreenové modely z vyšším zvrškom, čiže Vans Sk8-Hi. Dizajnéri so vzorom jazz stripe experimentujú s klasickým strihom mnohými prekvapivými spôsobmi. Vo verzii UA Sentry SK8-Hi WC tenisky získali masívnu zvýšenú podrážku vynikajúcu výrazným geometrickým vzorom. Viac vás zaujímajú nové farebne vydania? Čo poviete na biely model ozdobený žltými kvetmi nalepenými na podrážke? A little bit crazy, but totally cute! Na fanúšikov horúcejších štýlov čakajú tenisky Vans SK8-HI Flame ozdobené motívom plameňa. Vyberte si ich, ak chcete upútať pohľady na školských chodbách!

PR Správa

Tenisky Converse: your lucky stars

Uprednostňujete čiernobielu klasiku alebo skôr hľadáte prekvapivé sezónne vydania známych modelov topánok? Tohtoročné kolekcie a sezónne sety vás nesklamú. Veľa sa deje aj v téme tenisiek Converse - pozrime sa na ne. Model Converse Chuck 70, ktorý už roky poznáme v klasickej verzii black&white s nízkym alebo vysokým topom, túto sezónu prekvapí podrážkou v novom vydaní. Futuristické Converse Chuck 70 Plus, ktoré vyzerajú ako odraz tenisiek v krivom zrkadle, sú skvelou alternatívou ku rezervovanejšiemu dizajnu. Ak radšej hľadáte nové farebné vydania, stavte na tlmené odtiene hnedej - farby inšpirované prírodou sú tuto sezónu na vrchole. Značka Converse ešte nepovedala posledné slovo - sledujte nové kolekcie v Sizeer a buďte pripravení na jeseň!

Tenisky: today, yesterday and tomorrow

Asi nikoho neprekvapíme, ak povieme, že mladí fanúšikovia streetwearu majú radi Nike. Nie je to nič zvláštne - kultové tenisky Nike Air Max sú dostupné v toľkých vydaniach a farebných verziách, že je jednoduché nájsť si svoj ideálny pár. Čo bude top na jeseň? Určite futuristický model Nike Air Max TW, jeden z najnovších obľúbencov ulice, ktorý vyniká výraznou geometrickou líniou a vzduchovým vankúšikom viditeľným cez 5 okienok v podrážke. Ak uprednostňujete vydanie s masívnym viditeľným vankúšikom pod pätou, vyberte si niektorú z farebných verzií Nike Air Max 70 alebo Nike Air Max Pulse inšpirované londýnskou hudobnou scénou určené pre fanúšikov undergroundu. Nezabúdajte ani na tenisky Air Jordan 1 (no, vieme dobre, že na ne sa nedá zabudnúť)! Netreba byť veštcom, aby ste vedeli, že tieto tenisky budú aj nasledujúcu jeseň vládnuť na školských chodbách - osobitne, ak máte v súčasnosti na výber množstvo farebných vydaní, od bieleho, čierneho a sivého, po zmes modrej a žltej, fialovej či ružovej.

PR Správa

Madly in oversize: mikiny

Oversize poráža konkurenciu. Široké mikiny Nike v top farbách sezóny - napríklad béžové, svetloružové alebo svetlomodré - budú vyzerať skvele so všetkým: džínsami, chino nohavicami alebo úpletovou úzkou sukňou, ale najlepšie sa hodia k teplákom Nike v rovnakej farbe. Uprednostňujete dizajn s troma pásikmi? Vyberte si mikiny adidas, napríklad oldschoolové modely s trojitým kontrastným lemom na rukávom, zapínaním pod krkom a logom Trefoil. Do outfitu si vyberte nevyhnutné doplnky - napríklad školské ruksaky New Era alebo Vans, ozdobené výraznou potlačou - a smelo vykročte do nového školského roka!

PR Správa

Máte už na oku svoj jesenný outfit? Po viac streetwearu na každú mood vyrazte do Sizeer - predajní alebo online!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy