Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Vražda študentky: Polícia zadržala podozrivého
Zdielať na

Vražda študentky: Polícia zadržala podozrivého

Polícia už v noci zadržala v okolí Bratislavy podozrivého mladého muža, údajne Anikinho známeho

Anikó pocházala z obce Pataš a v hlavnom meste študovala na Slovenskej technickej univerzite. Podľa našich informácií ešte popoludní volala svojim rodičom a zúfalo ich prosila o pomoc, pretože sa jej vraj niekto dobýjal do bytu.  Tí ihneď zalarmovali políciu, no dali im zlú adresu. Policajti na mieste nič podozrivé nezistili. Rodičia sa svojej dcére už viac nedovolali a keď prišli do Bratislavy, bola už mŕtva.
 
"Došli sme s otcom, byt bol zamknutý na dvakrát. Hneď sme volali záchranku," povedal syn majiteľa bytu, ktorý po príchode do bytu vypol pustený plyn. 
"V prenajatom, zamknutom byte bola nájdená 20-ročná dievčina. Mala byť podrezaná a so štyrmi ranami do chrbta," povedal riaditeľ KR PZ v Bratislave Palo Brath.

TV JOJ/iluistračné



Podľa hovorcu KR PZ v Bratislave Františka Peczára vyšetrovateľ už začal v tomto prípade trestné stíhanie z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Polícia v noci zadržala v okolí Bratilavy podozrivého mladého muža, údajne Anikinho známeho, a vykonala u neho domovú prehliadku. Či ide o vraha potvrdia alebo vyvratia dôkazy.

Táto vražda je prvou tohtoročnou vraždou, ku ktorej došlo na území Bratislavy.

Viac sa dozviete vo večernom spravodajstve TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy