Zatiahnuté
14°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Publikujte kvalitný obsah v cudzích jazykoch vďaka WhitePress®
Zdielať na

Publikujte kvalitný obsah v cudzích jazykoch vďaka WhitePress®

Zdroj: Envato Elements

INZERCIA / Pôsobíte na tuzemskom trhu a premýšľate nad tým, že by ste expandovali na medzinárodný trh? Mnoho značiek pôsobí ako slovenské, avšak pôvod majú v zahraničí. Inšpirujte sa nimi a získajte svojich nových zákazníkov aj mimo Slovenska. Publikujte kvalitný obsah v cudzom jazyku vďaka WhitePress® - Content marketingovej platforme.

Ako publikovať kvalitný obsah v cudzích jazykoch?

Využite služby WhitePress®

WhitePress® - Content marketingová platforma v súčasnosti patrí medzi najväčšie platformy v CEE regióne, ktoré sa primárne zameriavajú na budovanie kvalitného obsahového marketingu a na tvorbu SEO a PR článkov. Platforma vznikla v roku 2014 a za ten čas rozšírila svoje služby a pôsobnosť na medzinárodný trh, pričom spolupracuje so:
• SEO agentúrami,
• e-commerce spoločnosťami,
• mediálnymi domami,
• full-service agentúrami,
• spoločnosťami, ktoré sa venujú PR.

Ide najmä o spoluprácu naprieč Európou. Vďaka dlhodobému pôsobeniu a skúsenostiam, tak v súčasnosti môžete aj vy publikovať svoje články po celej Európe a Južnej Amerike, a to až v 24 jazykoch na 45 000 webových stránkach.

Ako využívať služby copywritingu cez WhitePress®?

WhitePress® je platforma, ktorá pôsobí na medzinárodnom trhu. Publikovať môžete svoj vopred pripravený SEO alebo PR článok na konkrétnom vybranom webe, ktorý sa nachádza v databáze WhitePress®. Pri takýchto článkoch máte garantovanú nielen vysokú návštevnosť, ale aj 12-mesačné monitorovanie objednaných a publikovaných článkov či vypracované štatistiky o popularite vášho článku a overenie návštevnosti. Weby, ktoré sa nachádzajú v databáze WhitePress® musia prejsť vopred prísnou kontrolou, preto sa nemusíte obávať využívania služieb WhitePress® - Content marketingovej platformy.

Ako môže pomôcť služba Content Premium na publikovanie kvalitných zahraničných článkov?

Navyše, v rámci WhitePress® môžete využiť aj služby Content Premium, ktoré poslúžia najmä tým spoločnostiam, ktoré vlastných copywriterov a vlastné SEO a PR články nemajú. Vyhľadajte si svojho copywritera na základe hodnotenia a tém, ktorým sa venuje a vytvorte mu zadanie na článok. Tak získate jedinečný a kvalitný obsah, ktorý môže byť publikovaný až v 24 jazykoch. V súčasnosti sa v databáze kvalifikovaných copywriterov nachádzajú copywriteri zo Slovenska, Česka, Poľska, Rumunska a Maďarska, pričom len v rámci Česka a Slovenska je ich viac než 100. WhitePress® - Content marketingová platforma je veľmi jednoduchá na používanie a registrácia je úplne zadarmo. Po registrácii následne stačí, ak si v Content Premium vyberiete svojho copywritera, pridelíte mu zadanie na základe svojich požiadaviek, vytvoríte hromadnú platbu online a počkáte na jeho vypracovanie. Po kontrole a schválení, bude vás článok publikovaný na vybranom webe. 

Využívajte jedinečné služby WhitePress® - Content marketingovej platformy ešte dnes. Zaregistrujte sa bezplatne a vyberte si svojho vlastného copywritera z databázy Content Premium, ktorý pre vás napíše exkluzívny SEO a PR článok v cudzom jazyku, ktorý bude publikovaný na weboch naprieč Európou.