Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vo Vysokých Tatrách začína dôležitý prieskum. Turisti môžu povedať, čo by radi zmenili
Zdielať na

Vo Vysokých Tatrách začína dôležitý prieskum. Turisti môžu povedať, čo by radi zmenili

VYSOKÉ TATRY / Chceli by ste, aby boli Vysoké Tatry pokojnejšie? Chýbajú Vám oddychové zóny, parkovacie miesta alebo viac atrakcií pre deti? Svoj kritický názor môžete vyjadriť počas následujúcich týždňov a nikto by sa nemal uraziť.

Vo Vysokých Tatrách sa začína dôležitý prieskum. Turisti v ňom môzu hovoriť o tom, čo sa im vo Vysokých Tatrách páči, ale aj to, čo by tu chceli zmeniť. Ako prví mohli vyjadriť svoj názor turisti na Hrebienku. Neprešlo ani 5 minút a v plastovej škatuli bolo niekoľko pripomienok.

Turisti nemusia vypisovať žiadne papiere, dostanú samolepky a nimi vyjadria svoj názor. Veľa ľudí by privítalo lepšie spojenie s okolitými dedinami. A to bola len jedna z otázok. "Snažíme sa ich prizvať, aby s nami strávili príjemnú chvíľku, ale zároveň nám dali aj dôležitú informáciu," povedala kreatívna riaditeľka projektu Majka Tkáčiková.

Možno si mnohé názory a informácie tatranskí podnikatelia nevypočujú s radosťou. To, čo by chceli turisti zmeniť, sa bude skúmať až do konca septembra. Ľudia okrem kritiky nechali na paneloch aj milé odkazy. Do projeku Doma v Tatrách sa môžu zapojiť aj deti. Po ukončení prieskumu sa dáta spracujú a bude veľká porada. Vraj je zaručené, že názory neskončia v koši.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy