Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Policajti vedú vyšetrovanie voči ďalšiemu synovi Štefana Kuffu. Ten mal zbiť svojho zamestnanca
Zdielať na

Policajti vedú vyšetrovanie voči ďalšiemu synovi Štefana Kuffu. Ten mal zbiť svojho zamestnanca

KEŽMAROK / Poslanci Národnej rady Štefan a Filip Kuffovci nie sú z rodiny jediní, ktorí majú problémy so zákonom. Kežmarskí policajti vedú vyšetrovanie voči ďalšiemu synovi Štefana Kuffu - Marekovi. Ten mal zbiť svoj zamestnanca. V ďalšom prípade je Marek stále obžalovaný z prečinu ublíženia na zdraví.

V júli 2019 skončil Miloš po útoku dobitý v nemocnici. "Vošiel do traktora, chytil ma pod krk a bil ma tam," hovorí napadnutý Miloš Mazurek. Zbil ho syn poslanca Kuffu. Marek Kuffa mal ďalej pokračovať s vyhrážkami na Milošovu rodinu. 

Polícia obvinila Mareka z prečinu ublíženia na zdraví. Prešli tri roky a poškodená rodina mala čo robiť, aby začala normálne žiť. "Báli sme sa, aj sa bojíme, lebo nevieme čo bude, čo človek môže od nich očakávať," povedala manželka napadnutého Miloša. S obžalovaným Marekom sa stretávajú na ulici, ale aj na súdnych pojednávaniach. Ľútosť od neho zatiaľ necítia. 

Ani po troch rokoch poslancov syn nepozná svoj trest a teraz sa rozhodovanie ešte skomplikovalo. "V apríli roku 2022 došlo v predmetnom trestnom konaní k zmene konajúceho sudcu z dôvodu preloženia zákonného sudcu na výkon funkcie sudcu iného súdu," informuje hovorkyňa okresného súdu Ivana Petrufová. Pre odchod sudcu tak v prípade zatiaľ nebolo vytýčené ďalšie pojednávanie.

Ich príbeh nebude jediný

Marek mal zbiť aj muža, ktorý pre neho pracoval. "Prišiel som do firmy a namiesto peňazí som dostal palicou," informuje ďalší napadnutý muž. Zo zranení sa liečil viac ako dvadsať dní. Aj týmto prípadom sa už zaoberá polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy