Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V Košiciach sa na post primátora schyľuje k predvolebnému boju
Zdielať na

V Košiciach sa na post primátora schyľuje k predvolebnému boju

KOŠICE / Ako prvý vo štvrtok, 7.4. ohlásil svoju kandidatúru Miloslav Klíma, súčasne výkonný riaditeľ košického hokejového klubu HC.

V minulosti si prácu vo verejnej správe vyskúšal na tamojšom magistráte ako riaditeľ marketingového oddelenia a podieľal sa na organizácii mnohých športových podujatí celosvetového významu ako napríklad majstrovstvá sveta v hokeji. Miloslav Klíma sa rozhodol kandidovať ako nezávislý a jeho pohnútkou bola nespokojnosť so súčasným vedením.

Prezradil, kto je jeho najväčší súper

Ako najväčšieho súpera vidí terajšieho primátora Jaroslava Polačeka, aj keď možno na túto pozíciu očakávať omnoho viac kandidátov. Podľa ambiciózneho Košičana má byť napríklad kvalita ciest, chodníkov a napríklad aj osvetlenie v meste samozrejmosťou, ktorou by sa tamojší obyvatelia nemali dôvod zaoberať ako denným problémom.

"To sú veci, čo by Košičania vôbec nemali riešiť, lebo mám jazdiť po dobrej ceste, mám chodiť po normálnom chodníku a nemám sa starať, že ako sa to urobí, jednoducho to má byť urobené. Určite by som podporoval mladé rodiny, šport. Nielen sa fotiť, keď nejaké dieťa dosiahne nejaký úspech, alebo nejaký reprezentant, ale jednoducho tomu aj pomôcť. V posledných rokoch tomu tak nie je," vyjadril sa Klíma.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy