Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
VIDEO: Po električkovom koľajisku sa prechádzala rodinka diviakov
Zdielať na

VIDEO: Po električkovom koľajisku sa prechádzala rodinka diviakov

BRATISLAVA / Bratislavčanov v sobotu ráno prekvapili netradiční návštevníci priamo na električkovom koľajisku. Po trati sa prechádzala rodinka diviakov.

Cestujúcim sa naskytol unikátny pohľad, keď popred električku išlo asi sedem diviakov. Diviaky sa prechádzali priamo po koľajisku na Nábreží generála Ludvíka Svobodu v Bratislave. "Po električkovom koľajisku sa prechádzala rodinka diviakov. Ich prechádzka skončila pomerne úspešne, zranenia osôb alebo komplikácie v premávke sme nezaznamenali," uviedla polícia na sociálnej sieti. 

Na problémy s divou zverou upozornila aj starostka Karlovej Vsi Dana Čahojová: "Pár dní dozadu naši pracovníci počas nočnej služby stretli priamo v srdci Karlovej Vsi stádo cca päťdesiatich kusov. Na videu neznámeho autora je ešte deň. Zver je evidentne vystresovaná a do mesta nepatrí." 

K bytovkám na Dlhých dieloch, v Karlovke či Líščom údolí chodia skupinky diviakov pravidelne. Počas kolektívnej poľovačky na Devínskej Kobyle, ktorá sa konala 12. januára ich ulovili 19.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy