Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sekerou zaútočil na ženu: Do väzenia ísť nechce
Zdielať na

Sekerou zaútočil na ženu: Do väzenia ísť nechce

KOŠICE / Muž sa sekerou zahnal tak, že žene zaťal najskôr do predlaktia a potom do hlavy. Útoku mala predchádzať hádka medzi matkou a dcérou. Muž to započul, zobral sekeru a zaútočil ňou. Potom jednoducho odišiel, ako keby sa nič nestalo. Dnes, 18. októbra, sa postavil pred sudcu, do väzenia ísť nechce.

Dvadsaťšesťročný muž odchádzal z rodinného domu a sekerou zaútočil na Annu. Tú odniesli s vážnymi zraneniami do nemocnice. "Stalo sa to kvôli mojej mame. Ja som sa pobila s mojou mamou a ten Jano do mňa skočil. Môj druh nevidel, že jak ma bude on biť ešte s palicou a ešte mal aj nožík v ruke. Nech neklame, nech hovorí pravdu," vyjadrila sa družka obvineného muža..

Obvinený muž sa vraj iba bránil a najskôr chcel udrieť iného muža. Dvadsaťšesťročný Zdenek chytil v amoku sekeru a zahnal sa ňou tak, že zaťal 48-ročnej žene priamo do hlavy a bez poskytnutia pomoci odišiel. Annu previezli do nemocnice s vážnymi zraneniami. Dnes sa obvinený muž postavil pred sudcu. "Dôvod tzv. útekovej väzby je daný jednak výškou trestu odňatia slobody, ktorá mu hrozí za takýto obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu a jednak spôsobom života, ktorý obvinený vedie," objasnila hovorkyňa Krajskej prokuratúry v Košiciach Jarmila Janová.

​Do väzenia ísť nechce a voči rozhodnutiu súdu sa odvolal. V prípade dokázania viny mu hrozí až 20-ročné väzenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy