Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Polícia stotožnila hľadaného muža. Spája ho s incidentom, ktorý mohol skončiť s násilnením
Zdielať na

Polícia stotožnila hľadaného muža. Spája ho s incidentom, ktorý mohol skončiť s násilnením

Zdroj: Facebook - Polícia slovenskej republiky

BRATISLAVA / Polícia zistila totožnosť muža, ktorý by mohol v súvislosti s pokusom o znásilnenie napomôcť pri objasnení tejto udalosti. Polícia o tomto incidente informovala v stredu na sociálnej sieti, kde ľudí žiadala o pomoc s identifikáciou jednej osoby. Muž sa nakoniec sám prihlásil na linke 158 a následne sa s ním skontaktovali policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II.

"V súvislosti s vyšetrovaním tohto prípadu budú vykonané ďalšie potrebné procesné úkony, záverom ktorých bude aj vyvodenie trestno právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe. Vo vyšetrovaní naďalej pokračujeme," informuje polícia na Facebooku, ktorá sa zároveň pochválila, že za menej ako 24 hodín tento príspevok oslovil viac ako 320 000 ľudí a viac ako 1 100 ľudí tento príspevok zdieľalo. 

Počas otvárania vstupných dverí do bytového domu sa na ňu vrhol doposiaľ neznámy muž

Mladá žena, ktorá vystúpila krátko po 23.00h z autobusu MHD na Dudvážskej ulici prešla zo zastávky k bytovému domu na Toryskej ulici. Muž ju mal spozorovať v autobuse, sledovať až k bytovému domu a tam sa pokúsil násilím donútiť ženu k sexuálnemu styku. Poškodená však začala kričať a páchateľ z miesta utiekol.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy