Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
MANUÁL: Takto sa zaregistrujete do očkovacej lotérie
Zdielať na

MANUÁL: Takto sa zaregistrujete do očkovacej lotérie

Archívne video

BRATISLAVA / Ministerstvo financií spustilo registráciu na očkovaciu lotériu a sprostredkovateľský bonus. Ako rezort ďalej informoval, takýmto spôsobom chce motivovať tých, ktorí sa ešte nerozhodli očkovať a rovnako aj odmeniť ľudí, ktorí sú zodpovední. Do očkovacej prémie sa budú môcť zapojiť všetci od 18 rokov bez ohľadu na to, kedy a akou vakcínou proti COVID-u boli zaočkovaní. Vyhrať môžete od tisíc do stotisíc eur. Prvé žrebovanie bude 15. augusta. Väčšiu šancu majú tí, ktorí sú zaočkovaní dvojdávkovou vakcínou nakoľko sa počíta na základe počtu vakcín.

Registrácia do očkovacej lotérie je pomerne jednoduchá. Na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk v kategórií zaočkovaný zvolíte možnosť registrácie.

Následne vyplníte kolónky s vašimi kontaktnými údajmi. V tomto kroku je dôležité mať po ruke číslo svojho účtu, respektíve IBAN, na ktorý vám v prípade výhry prídu peniaze. Následne je potrebné odsúhlasenie spracovania osobných údajov, akceptovanie Štatútu súťaže o finančnú prémiu a súhlas s tým, aby v prípade záujmu kontaktovala výhercu RTVS pre pozvanie do vysielania alebo dokrútky

Následne vás systém vyzve na kontrolu údajov. Počas nášho prihlasovania sa to udialo dvakrát. Po potvrdení sa vám zobrazí okno s informáciu, že ste zaregistrovaní. Ministerstvo financií avizuje potvrdzujúci e-mail a sms do 14 dní.

Po vyplnení údajov vám príde sms s PIN kódom určeným pre technickú podporu. Potvrdzujúca sms o očkovaní príde následne do 14 dní.

S rovnakým obsahom vám príde aj e-mail.

Kompletné pravidlá nájdete na tomto odkaze.

Rezort financií taktiež spustil registráciu pre sprostredkovateľský bonus, čo predstavuje finančnú odmenu pre ľudí, ktorí motivovali iných vo svojom okolí, aby sa dali zaočkovať. Zaočkovaná osoba sa zaregistruje na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk, získa špeciálny kód a ten následne odovzdá tomu, kto ho na očkovanie motivoval. Sprostredkovateľ si tento kód na stránke uplatní a získa tak finančnú odmenu.

Ďalšie informácie poskytne ministerstvo financií v pondelok na pripravovanej tlačovej konferencii.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy