Polojasno
20°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
V Suchej Hore pohrýzol policajta zúrivý pes
Zdielať na

V Suchej Hore pohrýzol policajta zúrivý pes

Nie je vylúčené, že policajtovi zostanú trvalé následky

Policajti boli na miesto vyslaní, aby preverili trestné oznámenie. Do areálu ich vpustila žena. Na mieste sa však zrazu objavil aj nemecký ovčiak, ktorý na policajta následne zaútočil.

Občania Suchej Hory sa však boja podať o tomto prípade podrobnejšie informácie. Niektorí z opýtaných však tvrdia, že zúrivých psov sa v areáli pohybovalo viacero. Miestni boja aj chodiť na hríby či čučoriedky.

Zraneného muža okamžite previezli najskôr do nemocnice v Trstenej, odkiaľ ho neskôr previezli do Ružomberka. Podľa riaditeľa nemocnice Igora Čombora sú zranenia pacienta mimoriadne vážne. Podľa jeho slov sa má policajt dnes podrobiť komplikovanej operácii pravého kolena.

Podľa ružomberského ortopéda Erika Masaryka pohryznutie môže dokonca na policajtovi zanechať trvalé následky, čo by mu zrejme mohlo skomplikovať aj ďalší pobyt v policajnej službe.

Podľa policajnej hovorkyne Jany Balogovej polícia prípad prešetruje ako prečin ublíženia na zdraví. Všetko však nasvedčuje tomu, že v tomto prípade sa jednalo o nešťastnú náhodu.

Najčítanejšie správy