Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Exhibicionista z vlaku má problém. Po odvysielaní reportáže TV JOJ začala konať polícia
Zdielať na

Exhibicionista z vlaku má problém. Po odvysielaní reportáže TV JOJ začala konať polícia

BRATISLAVA / Muž, ktorý cestoval vo vlaku a počas jazdy masturboval pred neplnoletou dievčinou má problém. Napriek tomu, že dievča zatiaľ na chlapa nepodalo trestné oznámenie, aj vďaka TV JOJ po ňom pátrajú policajti. Ak vyšetrovatelia muža nájdu, bude mať čo vysvetľovať.

Video z pondelkovej cesty vlakom pobúrilo verejnosť. 17-ročná mladá dievčina počas jazdy zažila niečo na čo tak skoro určite nezabudne. Oproti nej si na sedadlo sadol chlap a po pár minútach nemohla uveriť vlastným očiam.

"Začal sa na mňa usmievať, zrazu si začal pchať ruky do nohavíc. Už som vedela, že je zle. Snažila som sa to ignorovať, ale potom sa na mňa začal škeriť a vytiahlo svoje náradičko. Každopádne pán sa dokončil. Celý čas sa smial a utrel sa do trička. Vyškeroval sa ako slniečko na hnoji," napísalo dievča, ktoré si vyhliadol sexuálny predátor.

 "Toto sa nazýva exibionizmus a určite to nie je v poriadku. Takýto ľudia by mali vyhľadať pomoc, bez ohľadu na to, či to bude mať trestnoprávnu dohru," uviedla sexuologička Danica Caisová.


Podľa slov dievčaťa nemohla ani z miesta kde sedela odísť. V uličke totiž mala kufor, ktorý bol zaseknutý medzi chlapom a druhou cestujúcou.

Po odvysielaní reportáže TV JOJ v tomto prípade začala konať aj polícia. Po chlapovi z videa, ktorý sa uspokojoval vo vlaku pátrajú.

"Na základe Vašej otázky sa však týmto prípadom už zaoberajú policajti Oddelenia železničnej polície v Bratislave, pričom vo veci vykonávajú všetky potrebné úkony k stotožneniu neznámeho muža a náležitému objasneniu tejto veci," skonštatoval policajný hovorca Michal Szeiff.

Nám sa 17-ročnú dievčinu podarilo vypátrať a spojiť sa s ňou. Z toho, čo sa stalo je aj po štyroch dňoch stále v šoku a na celý incident chce čo najskôr zabudnúť. Na muža z vlaku trestné oznámenie zatiaľ nepodala. Jedným dychom, ale dodáva, že dúfa ak sa niekomu v živote stane niečo podobné, ľudia zasiahnu a nebudú sa tomu len tak nečinne prizerať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy