Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Televízny "prestup" roka? Známy jojkársky redaktor prichytený s mikrofónom konkurenčnej televízie
Zdielať na

Televízny "prestup" roka? Známy jojkársky redaktor prichytený s mikrofónom konkurenčnej televízie

BRATISLAVA / Každodenne sa na neho pozeráme v televízii, nemá pevne stanovený pracovný čas, musí byť neustále v obraze a permanentne je v teréne len preto, aby nám priniesol tie najnovšie informácie. Aj takto by sme mohli opísať známeho jojkárskeho reportéra Rasťa Striška, ktorý sa venuje tým najvážnejším kauzám na Slovensku.

​Mohli ste ho vidieť aj v pondelkovej reportáži z Najvyššieho súdu o kauze daniari. Nuž a pozornému oku určite neunikol okamih, v ktorom Rasťo drží pri respondentovi dva mikrofóny - z toho jeden patril našej televízii a druhý konkurenčnej.


Od Rasťa to bol evidentne ústretový krok, tak sme sa ho opýtali, či to takto funguje bežne, alebo išlo len o jednorazovú výpomoc. "Kameraman z konkurenčnej televízie tam bol sám a potreboval, aby mu niekto ten mikrofón držal, tak ma poprosil a ja som povedal, že samozrejme," povedal nám Rasťo.


Ako ďalej konštatoval, nie je to pre neho štandardná situácia, no keď má s niekým kolegiálnejší vzťah, tak rád pomôže. "Aj ja poprosím niekedy kolegu, aby mi podržal mikrofón. No, ja osobne, mám rád, keď mám svoj mikrofón pod kontrolou," dodal Rasťo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy