Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Obchodné alebo osobné kalendáre? Skontrolujte rozdiely!
Zdielať na

Obchodné alebo osobné kalendáre? Skontrolujte rozdiely!

Zdroj: justprint.sk

INZERCIA /  Kalendár je od nepamäti našim šikovným pomocníkom. Dennodenne nám pripomína povinnosti, ale aj príjemné udalosti. V dnešnej dobe síce mnohí z nás využívame kalendáre v smartfónoch alebo počítačoch, no klasické, tlačené verzie majú stále svoje čaro. To, čo si fyzicky zapíšeme, si totiž lepšie pamätáme.

Firemné kalendáre sa takisto tešia obľube, pretože sú formou reklamy, ktorú majú ľudia na očiach 365 dní v roku, a zároveň kalendár využívajú v praxi, takže je to ideálne spojenie príjemného s užitočným.

Zorganizujte si čas pomocou kalendára

Ak chcete mať istotu, že na nič podstatné nezabudnete, mali by ste používať kalendár alebo nástenný plánovač. Vždy, keď vám padne zrak na stenu, kde kalendár visí, alebo stôl, kde je položený, vidíte všetky plány a stretnutia, ktoré vás čakajú, takže výrazne minimalizujete riziko, že na ne zabudnete. Takisto sa vám nestane, že si na ten istý deň naplánujete dve udalosti, ktoré by sa časovo prekrývali.

V súčasnosti si môžete vybrať z rôznych foriem kalendárov taký, čo najlepšie vyhovuje vašim potrebám: nástenný kalendár so špirálou alebo s lištou, nástenný plánovač, stolový kalendár s lepeným kalendáriom alebo so špirálou, mesačný alebo týždenný, vreckový kalendár či písacia podložka.

Kalendár pre osobnú potrebu

Kalendáre, ktoré používame doma, väčšinou slúžia na zaznamenávanie dôležitých termínov ako vyšetrení u lekárov, výročí, narodenín, osláv, večierkov, pracovných pohovorov a ďalších udalostí, ktoré si chceme pripomínať, aby sme na ne nezabudli. Praktický býva aj priestor na ďalšie poznámky, motivačné citáty, ktoré vás naštartujú a podobne.

Aj ostatní členovia rodiny vidia, kedy ste zaneprázdnený. Okrem toho sa v rodine kalendár môže využívať aj ako motivačný alebo výchovný prostriedok. Fantázii sa medze nekladú a každá rodina si môže kalendár prispôsobiť svojim zvyklostiam.

Obchodné kalendáre určené na pracovné záležitosti

Biznis kalendáre sú svojim obsahom prispôsobené potrebám podnikateľov, takže v nich častokrát nájdete rôzne dôležité prílohy ako daňový kalendár, plánovací kalendár s prehľadom pracovných dní a hodín za jednotlivé mesiace, a mnohé ďalšie užitočné pomôcky na uľahčenie vášho podnikania.

Obchodný kalendár je ale aj výbornou formou reklamy. Nech už si vyberiete stolový, nástenný kalendár alebo iný formát, máte možnosť si ho prispôsobiť a využiť ho ako prezentačnú plochu o svojej firme. Rozdávajte svoje pracovné kalendáre obchodným partnerom alebo zákazníkom, a aj takto rozširujte povedomie o svojej značke.

Zaobstarajte si aj vy svoj vlastný kalendár

Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek kalendár, kvalitná tlač a zušľachtenie napríklad lakom alebo lesklou či matnou fóliou mu dodajú luxusný vzhľad a urobia z kalendára pekný darček pre obchodných partnerov.

Všetko vybavíte z pohodlia domova online. Stačí si len vybrať preferovaný formát a ďalšie náležitosti, aké by mal mať, rozhodnúť sa pre počet kusov a o chvíľu môžete držať v rukách kalendár na mieru.