Zatiahnuté
14°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Užite si reštart ako prví!
Zdielať na

Užite si reštart ako prví!

Zdroj: Piestany Ensana Health Spa Hotels

INZERCIA / Potrebujete 5 dôvodov, pre ktoré by ste sebe alebo svojej milovanej osobe mali dopriať pobyt v kúpeľoch? Máte ich mať! Rezervujte si zaslúžený oddych a vychutnajte si profesionálnu starostlivosť v Kúpeľoch Piešťany medzi prvými v roku 2021.

Prvé mesiace nového roka sú už tradične obdobím, v ktorom sa väčšina ľudí takpovediac „spamätáva“ z Vianoc a snaží sa naskočiť späť do kolotoča pracovných povinností. Dôvodov na oddych a reštart je pritom v prvých mesiacoch roka viac, než dosť.

1. Pomôžte imunite

Zásoby vitamínov zo šťavnatého a čerstvého letného ovocia sú nenávratne preč a imunita v mnohých prípadoch funguje už len zo zotrvačnosti. Vitamín D nadobudnutý počas teplých letných dní je tiež minulosťou. Ideálnym spôsobom, ako toto obdobie prežiť v zdraví je naštartovať imunitu relaxáciou a využitím blahodarných účinkov vzácnych prírodných zdrojov – termálnej vody a bahna využívaného na liečebné účely v Kúpeľoch Piešťany.

2. Doprajete oddych boľavému chrbtu

Pandémia a improvizované pracovné podmienky na home office si vyberajú svoju daň na pohybovom aparáte. Nesprávne niekoľkohodinové sedenie na gauči či kuchynskej stoličke sa nedá porovnať so sedením v kancelárii. Mnohí taktiež zažívajú ťažké časy kvôli obmedzeným prevádzkovým podmienkam športovísk a fitness centier. Následky neľahkého obdobia pomôže zmierniť unikátne kúpeľné procedúry, masáže, hydroterapia či priaznivé účinky liečivého bahna, ktoré nájdete iba na piešťanskom Kúpeľnom ostrove.

Piestany Ensana Health Spa Hotels

3, Zastavte sa a sústreďte sa na seba

Telo a zdravie máme len jedno. Je dôležité nezabúdať na to ani v čase, keď sa žiadne zdravotné problémy neozývajú. Prevencia totiž dokáže zázraky. Je neporovnateľne lepšie užiť si preventívny pobyt v kúpeľoch ako tam ísť už s diagnózou. Kúpele Piešťany ponúkajú služby na vysokej úrovni, pestré možnosti ubytovania a pobytových balíčkov, ktoré ulahodia každému. Chcete len vypnúť? Nájsť chvíľu pokoja v krásnom prostredí? Nechať sa rozmaznávať na slovo vzatými odborníkmi s rokmi skúseností? Práve pre vás sú pobyty v sychravom počasí prebúdzajúcej sa jari ako stvorené.

4. Zatočte so sviatočnými kilami navyše!

Okrem termálnej vody a liečivého bahna sa sieť hotelov Ensana pýši aj svojim prístupom k stravovaniu hostí. Keď sa z kúpeľov chcete vrátiť nie len v lepšej kondícii, ale aj štíhlejší a zdravší – stavte na citlivo zostavený jedálniček, ktorý je súčasťou pobytu Zdravá výživa. Program vás naučí pristupovať k stravovaniu zodpovedne a pomôže jemne prečistiť tráviaci systém. Ten je totiž kľúčom k energii, krajšej pokožke a celkovému pocitu šťastia a vitality.

Piestany Ensana Health Spa Hotels

​5. Flexibilita rezervácie a výhodná cena

Na všetky rezervácie na www.ensanahotels.com/sk platí pre „ranné vtáčatá“ – tých, ktorí si svoj pobyt rezervujú v medzi prvými 10 % zľava z jeho ceny. Ďalšou výhodou je možnosť meniť dátum svojej rezervácie. Tím Piešťany Ensana Health Spa Hotels chce svojim klientom poskytovať špičkové služby aj v sťažených podmienkach, ktoré sú dôsledkom pandémie. Zodpovieme akékoľvek otázky súvisiace s možnosťou zmeny termínu pobytu, i ohľadne krokov, ktoré podnikáme v záujme zdravia, bezpečnosti a pohodlia hostí Kúpeľného ostrova.

www.ensanahotels.com/piestany