Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Po vážnej nehode ostal vodič zakliesnený v aute. Po príchode záchranárov mal dokonca pozitívny test na koronavírus
Zdielať na

Po vážnej nehode ostal vodič zakliesnený v aute. Po príchode záchranárov mal dokonca pozitívny test na koronavírus

KOCHANOVCE / Po vážnej nehode pri Humennom zostal vodič zakliesnený v aute. Rodina si myslela, že sú s ním v aute aj dve deti a tehotná snúbenica. Záchranári potvrdili informáciu, že ťažko zranený vodič bol navyše pozitívny na koronavírus.

Zo zľadovatenej cesty vyletelo auto rovno do tohto hustého krovia. Spolujazdec z vozidla dokázal vystúpiť, vodič tam však zostal. "V čase nášho príjazdu sa na mieste nehody nachádzali dve osoby, z toho jedna bola zakliesnená. Za pomoci hydraulického zariadenia sme ju vyslobodili a naložili do vozidla RZP," uviedol veliteľ zásahu Jozef Vitek.

Nehoda sa stala okolo 17 hodiny. Podľa polície vozidlo pravdepodobne dostalo šmyk. "Tridsaťročný vodič za doposiaľ nezistených okolností zišiel mimo vozovku a prevrátil sa. Dychová skúška u vodiča bola negatívna," informoval policajný hovorca Igor Pavlik.



Úsek cesty medzi Humenným a Ľubišou bol večer ako klzisko. Príbuzní najprv nevedeli, či vo vozidle neboli aj dve deti a tehotná snúbenica."Sestra je v ôsmom mesiaci, myslela som, že je v aute s dvoma deťmi, tretie na ceste, chválabohu tam neboli," povedala príbuzná.

Zasahujúci záchranári použili aj antigénové testy, vodič mal pozitívny výsledok. S vážnym zranením hlavy ho previezli do nemocnice. Cesta bola takmer hodinu neprejazdná v oboch smeroch. Okolnosti nehody vyšetruje polícia," uzavrela hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy