Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
V rodinnom dome v Bardoňove našli telo 69-ročného muža. Podľa informácií TV JOJ mal na hlave tržnú ranu
Zdielať na

V rodinnom dome v Bardoňove našli telo 69-ročného muža. Podľa informácií TV JOJ mal na hlave tržnú ranu

BARDOŇOVO / V Bardoňove našli dopoludnia telo 69-ročného muža v rodinnom dome. Podľa informácií TV JOJ mal v zadnej časti hlavy tržnú ranu. Na zemi v kuchyni ležala noha zo stola celá od krvi. Dôchodcu našla v dome príbuzná. Na mieste sú už niekoľko hodín policajti a zaisťujú stopy.

Nehybné telo 69 ročného muža našla dnes dopoludní príbuzná, ktorá býva v blízkosti. Z miestnej krčmy, do ktorej mal muž prísť vraj žene telefonovali, že ho čakajú a nie je tam. Išla preto pozrieť do domu a naskytol sa jej hrôzostrašný pohľad. Na zemi v kúpeľni ležalo nehybné telo pána Jána.

Telo muža ležalo v rodinnom dome s tržnou ranou na hlave.  Príbuzná zavolala políciu. Podľa informácií televízie JOJ pri obhliadke si všimli, že v kuchyni leží na zemi noha zo stola celá od krvi. Stopy krvi boli aj na podlahách. Dvere do domu mali byť odomknuté.


Podozrivé úmrtie hneď prevzal vyšetrovateľ a zaisťoval stopy. Mimo kamery sme sa od svedkov dozvedeli, že včera večer bol ešte muž v poriadku. Videl ho sused ako aj príbuzná.

Podľa našich zistení lekárka predbežne cudzie zavinenie smrti dôchodcu vylúčila. Úmrtie zrejme spôsobil nešťastný pád. Nebohý bol už niekoľko rokov vdovec a v dome žil sám.  Na odhalenie presnej príčiny tejto tragédie bude vedené trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

Polícia na mieste už niekoľko hodín zaisťuje stopy. Okolnosti mužovej smrti sú v štádiu vyšetrovania."Presná príčina smrti bude zistená pri nariadenej pitve," uviedla policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Auto "zaparkovalo" v obývačke rodinného domu. Čo bolo príčinou sa dozviete v nasledujúcej reportáži:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy