Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kúpili ste si túto prenosnú klimatizáciu? Dávajte pozor, môže sa vznietiť
Zdielať na

Kúpili ste si túto prenosnú klimatizáciu? Dávajte pozor, môže sa vznietiť

BRATISLAVA / Teraz by mali zvýšiť pozornosť všetci, čo si vlani alebo tento rok kúpili prenosnú klimatizáciu Sencor. Pri dvoch modeloch hrozí, že sa sa vznietia. Zákazníkom, ktorí si chybný model zakúpili, vrátia plnú kúpnu sumu a to aj bez dokladu o kúpe.

Spoločnosť FAST PLUS, výhradný distribútor produktov Sencor na Slovensku, sťahuje z trhu dva modely mobilných klimatizácii. Hrozí, že sa na nich prederie kábel, ktorý sa dotýka medenej trubičky a následne dôjde k skratu a vznieteniu.

Problém sa týka dvoch modelov s označením SAC MT1221CH a SAC MT1222CH, ktoré boli vyrobené v roku 2019. Chybná výrobná šarža má označenie, ktoré sa začína písmenami Lot a číslicami 2019122 ***. Čislo a typ chybného modelu nájdu zákazníci na bočnej strane zariadenia.

Spoločnosť vyzýva zákazníkov, aby prestali tieto klimatizácie používať a vrátili ich na centrálu spoločnosti. Zákazníkom budú vrátené peniaze v plnej výške kúpnej ceny, aj bez daňového dokladu.

Pokiaľ potrebujete poradiť s určením presného modelu, alebo máte ďalšie otázky, môžete ich poslať na email info@sencor.sk. V prípade, že začne horieť akékoľvek elektrické zariadenie, v prvom rade ho treba odpojiť zo zásuvky alebo vypnúť poistky. Potom ho treba prikryť hrubou látkou, napríklad dekou a potom použiť hasiaci prístroj. V žiadnom prípade ho pod elektrickým prúdom nehaste vodou.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy