Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Alena Heribanová sa dnes zahrala na taxikárku
Zdielať na

Alena Heribanová sa dnes zahrala na taxikárku

Taxikárčením by sa však živiť nechcela

"Taxikársky chlebík nie je jednoduchý, pretože práca nie je stále," zhodnotila Heribanová s tým, že niekedy to znamená aj 20 minút čakania na zákazníka. "Keby skutočne veľa ľudí využívalo taxíky, tak je to radosť. Inak je to aj o tom, že človek musí byť trpezlivý a posedieť," dodala.
      

Počas dnešnej služby sa moderátorka nestihla ani naobedovať. "Keď sme čakali na stanovisku, oslovili sme na zastávke ľudí, či sa nechcú zviesť, takže sme nečakali len na dispečing," vysvetlila.
      

Taxikárke Heribanovej ľudia platili do kasičky ľubovoľné sumy, ktoré pôjdu na Hodinu deťom. A hoci sa jej dnešná služba páčila, živiť by sa takýmto povolaním nechcela. "Ak mi ešte vydrží to, čo robím, tak veľmi rada zostávam," povedala.
      

V piatok ráno 30. januára príde na rad Sajfa, ktorý by mal podľa svojho sľubu mlčať tri dni, teda až do pondelka rána 2. februára. "Každé Sajfovo slovo vyrieknuté v tom čase bude stáť spolumajiteľa Fun Rádia Borisa Kollára 20 eur, ktoré poputujú na konto Hodiny deťom," informovala Dagmar Brisudová z Nadácie pre deti Slovenska.
      

Počas galaprogramu Hodiny deťom sa vyzbieralo 443.058 eur (13.347.579 Sk). Niektorí moderátori svoje stávky splnili už v priamom prenose. Petra Polnišová odcvičila v obtiahnutom drese cvičebnú zostavu so stuhou a Dano Dangl sa dal ostrihať dohola. Okrem nich už svoje stávky splnili aj ďalší moderátori. Napríklad Katarína Brychtová sa dala odfarbiť na blond, Peter Marcin robil Mikuláša.

Zdielať na

Najčítanejšie správy