Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tragická dopravná nehoda pri Čečejovciach. Na mieste zasahoval vrtuľník, jedna osoba zraneniam podľahla
Zdielať na

Tragická dopravná nehoda pri Čečejovciach. Na mieste zasahoval vrtuľník, jedna osoba zraneniam podľahla

Na rovnej ceste vrazilo auto do stremu aj vo Veľkých Lovciach

ČEČEJOVCE / Pri nehode v katastri obce Čečejovce zomrel 29-ročný muž. V aute sa viezol s priateľkou a sedel na mieste spolujazdca. Žena pri predbiehaní nezvládla riadenie a s vozidlom narazila do stromu. Vodičku previezli vrtuľníkom s ľahkými poraneniami a psychickým šokom do nemocnice

Tragická dopravná nehoda sa stala okolo  dvanéstej hodiny v smere z Mokraniec do Buzice. Tridsať ročná vodička pri predbiehaní kamiónu nezvládla riadenie, zišla z vozovky a narazila do stromu. "V zrkadle som videl, že ma predbehovalo auto, zišlo z krajnice a už potom letelo," povedal svedok nehody.  

Silný náraz neprežil 29 ročný partner vodičky."Utrpel pri dopravnej nehode zranenia nezlučiteľné zo životom. Konkrétne utrpel devastačné poranenia hlavy," konštatoval obhliadajúci lekár Oto Mižík. 

Vodičku previezli záchranári vrtuľníkom do Univerzitnej nemocnice na traumatologiu s ľahkými poraneniami hlavy.
"Pacientku sme prijali na JIS vzhľadom na taký skôr psychicky šokový stav, ale v podstate má len ľahké poranenia a je stabilizovaná," povedal Peter  Čonka  z Operačného strediska.

Podla svedka išlo vozidlo veľmi rýchlo. Potrebná bola aj pomoc hasičov, ktorí z havarovaného vozidla vyslobodzovali obe osoby. "Dopravný policajti  zdokumentovali miesto udalosti. Príslušníci policajného zboru usmerňovali cestnú premávku a odkláňali dopravu. Bližšie infomácie k tejto tragickej udalosti poskytneme  keď to situácia dovolí," dodala policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Traja ľudia sa zranili pri nehode na strednom Slovensku. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články