Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
IVANEX, profesionálni sťahováci, ktorí pracujú rýchlo a s prehľadom
Zdielať na

IVANEX, profesionálni sťahováci, ktorí pracujú rýchlo a s prehľadom

Zdroj: SITA

INZERCIA /  Čaká vás v najbližších dňoch sťahovanie a už len z pomyslenia naň vás chytá panika? Nekonečné prípravy, balenie, logistika, nakladanie, vykladanie nábytku či tovaru, k tomu množstvo nepredvídateľných okolností... Prenechajte svoje starosti na odborníkov sťahovanie IVANEX, ktorí celý proces zvládnu ľavou zadnou.

My v IVANEX máme v oblasti sťahovania a sťahovacích služieb dlhoročnú prax a sme pripravení vyriešiť akýkoľvek situáciu, ktorá sa môže počas sťahovania vyskytnúť. Náš profesionálny a stabilný tím pracovníkov vám ochotne poradí a svojim osobným prístupom vás presvedčí, že práve sťahovanie IVANEX je vždy spoľahlivým partnerom. Flexibilnosť a ochota poradiť sú samozrejmosťou.

"Vaše sťahovanie naplánujeme do bodky a vy sa môžete naplno tešiť z nového bývania.“

Prečo my?

• individuálny a zodpovedný prístup ku každému klientovi a akcie
• skúsený preškolený tím a profesionálni vodiči
• poistenie prepravovaného nákladu voči poškodeniu
• prevoz ťažkých bremien
• obhliadka zdarma
• cena za sťahovanie je dohodnutá vopred a fixná

Na západ a možno aj ďalej

Sťahovacie služby poskytujeme najmä v mestách Bratislava, Nitra, Trnava, Senec a Pezinok; našimi službami vieme pokryť celé západné Slovensko. Sme profesionáli, k sťahovaniu pristupujeme s rešpektom a radi vám vyjdeme v ústrety aj v prípade netradičných požiadaviek- trebárs aj keď sa potrebujete presťahovať zo Slovenska do iného štátu EÚ, alebo pokojne aj na druhý koniec sveta.

„Nezvyčajné požiadavky pre nás nie sú prekážkou.“

Dnes sa sústreďujeme hlavne na sťahovanie a zariaďovanie firiem, nadnárodných spoločností a štátnych inštitúcií. Našim cieľom je poskytovať firmám, ale aj jednotlivcom kompletný servis od samotného sťahovania až po vypratanie a likvidáciu starého nábytku. V našom portfóliu služieb nájdete tiež medzinárodné sťahovanie, exportné balenie či skladovanie nábytku a tovaru.

Aby sťahovanie pre vás (vašich zamestnancov) znamenalo čo najmenšiu záťaž, v prípade potreby sme tu pre vás aj počas večerných hodín a sťahovanie do nových priestorov vieme zariadiť aj cez víkendy.

„Sme najlepšia sťahovacia služba v Bratislave v pomere ceny a kvality.“

Čo ponúkame?

• sťahovanie domov, bytov, firiem a kancelárií
• vypratávanie bytov
• skladovacie služby na konkrétne obdobie v našom chránenom sklade
• odvoz a preprava nábytku a ťažkých bremien
• doplnkové služby (odborné balenie zásielok, umeleckých diel a technológií, uskladnenie tovaru a nábytku, vypratávanie pivníc a garáží, zabezpečenie upratovacích služieb po sťahovaní,...) Keď sťahovanie v Bratislave a Nitre, tak IVANEX, váš spoľahlivý partner nielen pri sťahovaní.

Najčítanejšie správy