Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
SKSI presúva členské schôdze Regionálnych združení
Zdielať na

SKSI presúva členské schôdze Regionálnych združení

Zdroj: SITA

INZERCIA /  Na základe nariadenia a rozhodnutia krízového štábu SR pre šíriace sa infekčné ochorenie na našom území Slovenská komora stavebných inžinierov oznamuje svojim členom dočasné zrušenie všetkých členských schôdzí Regionálnych združení SKSI, ktoré boli plánované v jednotlivých regiónoch začiatkom apríla. Do odvolania sú zrušené aj všetky ďalšie aktivity spojene so združovaním osôb.

 Zároveň Vás chceme informovať o obmedzenom fungovaní Úradu a regionálnych kancelárií, ktoré predbežne pracujú do 23. marca 2020 v obmedzenom režime.  Zamestnancov môžete kontaktovať na mobilných telefónoch alebo mailom. S ohľadom na bezpečnosť osôb, je potrebné si osobné stretnutie dohodnúť vopred a len v bezodkladnom prípade.

Bezpečnosť členov komory a našich zamestnancov je pre nás dôležitá, preto si Vás dovoľujeme požiadať o dodržiavanie všetkých pokynov štátu a v prípade osobného stretnutia s našimi zamestnancami aj nosenie ochranných pomôcok, hlavne rúška na tvár.

Kontakty na našich zamestnancov nájdete TU

Ďakujeme za pochopenie.

O Slovenskej komore stavebných inžinierov SKSI je stavovskou organizáciou obnovenou v roku 1992 zákonom č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch. Združuje takmer 5000 autorizovaných stavebných inžinierov a viac ako 1000 dobrovoľných členov. Dbá o kvalitu technickej úrovne v oblasti projektovania, riadenia a realizácie stavieb, a zároveň sa podieľa na ochrane verejných záujmov v oblasti územného plánovania, projektovania, výstavby a chráni práva a oprávnené záujmy spoločnosti. Je členom Európskej rady inžinierskych komôr ECEC a Európskej rady stavebných inžinierov ECCE. SKSI podporuje práva inžinierov, ich profesijné, sociálne a hospodárske záujmy a obhajuje ich stavovskú česť. Dbá o to, aby inžinieri vykonávali svoje povolanie odborne a v súlade s jeho etikou a spôsobom, ktorý ustanovujú zákony a vnútorné predpisy. Okrem autorizácie vykonáva Komora skúšky odbornej spôsobilosti pre energetickú certifikáciu a pre činnosti stavbyvedúci a stavebný dozor. www.sksi.sk

Najčítanejšie správy