Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Muž s mentálnym postihnutím sa záhadne stratil z domova sociálnych služieb. Nájsť ho nedokázali ani psovodi
Zdielať na

Muž s mentálnym postihnutím sa záhadne stratil z domova sociálnych služieb. Nájsť ho nedokázali ani psovodi

NEPORADZA / Obrovský strach prežíval personál sociálneho zariadenia v Neporadzi. Jeden z ich klientov vo štvrtok popoludní z domova odišiel nevedno kam. Večerná pátracia akcia nepriniesla pozitívny výsledok. Hrozilo, že starý a chorý dôchodca do rána neprežije.

Nezvestný 70-ročný muž bol klientom domova sociálnych služieb pre mentálne postihnutých mužov. žil tu viac ako 30 rokov. Naposledy ho videli vo štvrtok okolo tretej až pol 4 štvrtej popoludní v areáli zariadenia. Najskôr ho začali hľadať zamestnanci, neskôr kontaktovali policajtov. Do obce Neporadza prišli policajti z obvodného oddelenia Rimavskej Seči, Veľkého Blhu aj Rimavskej Soboty. Pri pátraní po nezvestnom mužovi im pomáhali aj psovodi. Prezreli nielen celú trojposchodovú budovu a areál, no aj okolie. 

Rojnicou prešli niekoľko kilometrový úsek až po hranice s Maďarskom. Použili aj ďalekohľady s termovíziou. Nezvestného muža ale nenašli. V pátraní mali pokračovať aj v piatok ráno. Akcia sa ale nekonala, pretože nezvestný muž sa nakoniec našiel. Okolo jedenástej v noci sa objavil v dedine pred domom jednej zo zamestnankýň domova sociálnych služieb. Podľa informácií TV JOJ by mal byť v poriadku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy