Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Leto v Tatrách plné zábavy a zážitkov
Zdielať na

Leto v Tatrách plné zábavy a zážitkov

Dovolenka snov. Pre niekoho je to slnkom zaliata pláž, šum mora a teplý vánok vo vlasoch, pre iného je to pár dní strávených v lone hôr. Zatiaľ čo za morom musíme vycestovať až za hranice, krásy veľhôr máme doma. A čo je doma, to sa počíta. Stráviť časť letných prázdnin v Tatrách je nepochybne tou správnou voľbou, ako stráviť rodinné chvíle spoločne.

Vysoké Tatry patria právom medzi najnavštevovanejšie miesta na Slovensku a ročne prilákajú desaťtisíce turistov. V letných mesiacoch, vzhľadom na obdobie letných prázdnin, sú naše veľhory atraktívnym cieľom pre malých i veľkých a pobyt v malebnom prostredí majestátnych hôr je ideálnym spôsobom, ako (začať) budovať pozitívny vzťah k prírode u detí celkom odmala.

Ubytovanie so srdcom v srdci prírody

Ak ste sa rozhodli so svojimi najbližšími prežiť časť leta vo Vysokých Tatrách, bezpochyby hľadáte hotel, v ktorom nájdete okrem kvalitného ubytovania aj niečo naviac. Bohatý program, more zážitkov a neopakovateľných okamihov a najmä prostredie, v ktorom sa každý hosť bude cítiť príjemne.

Hotel SLOVAN*** Tatranská Lomnica s priamym výhľadom na Lomnický štít ponúka možnosti na aktívny oddych i príjemný relax nielen pre rodinky, ale aj pre firmy. Okrem výbornej kuchyne, Relax centra a Centra zábavy sú k dispozícii aj viaceré konferenčné miestnosti a hotel je priam stvorený na teambildingové a firemné akcie.

Tá pravá pohoda v srdci Vysokých Tatier”

Cíťte sa ako doma

Rodinný Hotel SLOVAN je súčasťou projektu Vstúpte s dieťaťom, v rámci ktorého získal najvyššie možné ocenenie vo forme certifikátu ako „Zariadenie priateľské k deťom a rodinám“. Rodinky tu majú k dispozícii bohatú ponuku vybavenia a služieb. Nechýbajú rodinné izby a apartmány, detské kútiky, dojčiace a prebaľovacie kútiky pre mamičky, ale aj ohrievačky mlieka či detské vaničky. K dispozícii je Relax centrum s bazénom, Centrum zábavy s rôznymi hrami (biliard, stolný futbal, stolný tenis, šach), ale aj X-box aréna pre tínedžerov. Súčasťou areálu je detské ihrisko s preliezačkami zasadené v krásnom prostredí horského parku s výhľadom na panorámu štítov a futbalové ihrisko. Neďaleko hotela sa nachádza obľúbený Relax park Jazierko s člnkovaním, minigolfom a lanovou dráhou.

Hotel je na naše deti pripravený lepšie ako rodičia“ 

Leto plné zážitkov

Top rodinný hotel SLOVAN*** Tatranská Lomnica pre svojich návštevníkov pripravuje počas celého roka atraktívne pobytové balíčky, vďaka ktorým sa váš pobyt v lone Vysokých Tatier stane nezabudnuteľným. Na svoje si tak prídu deti, ale aj rodičia. Letné prázdniny v hoteli SLOVAN sú tradične naplnené bohatým programom a aktivitami pre najmenších, výsledkom ktorých je zábava, ale aj poučenie. Tešiť sa tak môžu na tematické animácie, tvorivé dielničky a premietania.

TIP: Hoci je leto predovšetkým časom oddychu a hier, pre detičky túžiace po nových informáciách a zručnostiach je ako stvorený program s názvom “Tvorivé dielničky Včeličky”, ako aj náučný chodníkSpevavce tatranské” v hotelovom parku. Verte, že mnohému sa priučíte spolu so svojimi ratolesťami aj vy.

Masáže pre deti i dospelých

Po aktívne strávenom dni či v prípade nepriaznivého počasia rozhodne stojí za návštevu hotelové Relax centrum s bazénom, parnou saunou, relaxačným bazénom a bublinkovou masážou. Našim cieľom je zabezpečiť maximálne pohodlie pre každého návštevníka, a to bez ohľadu na vek, a tak k dispozícii je tiež Relax detská zóna s detským tuli kútikom, relax bar, odpočinková zóna a viaceré terapeutické miestnosti. Naši empatickí maséri a terapeuti sa postarajú o pohodu a harmóniu aj tých najmenších hostí, vďaka čomu si zaručene oddýchnete a načerpáte energiu nielen vy, ale aj vaše ratolesti.

Poctivé SLOVANské chute

Pohodovú atmosféru vašej dovolenky ešte viac umocní hotelová kuchyňa. Pochutnajte si na domácich, ako aj medzinárodných špecialitách vo forme bohatých bufetov, zažite na vlastnej koži Živé varenie a ochutnajte lahôdky spod varechy šéfkuchára. Jedlá a tunajšie špeciality sú pripravované výlučne zo surovín priamo z regiónu, s použitím sezónnych produktov tej najvyššej kvality. Jazýček každého gurmána bezpochyby poteší chrumkavý chlebík priamo z hotelovej pekárne, chuť ktorého skvelo dopĺňajú syry, syrové špeciality a mäsové výrobky z okolitých fariem. Doprajte si tiež domáce koláče či slané domáce pečivo a nebudete ľutovať.

Prírodná studnica energie

Tak ako v zimnom období Tatry lákajú turistov skvelými lyžiarskymi podmienkami, v letných mesiacoch ponúkajú množstvo možností na výlety do blízkeho aj vzdialeného okolia. Spoznávajte krásy prírody spoločne, utužujte rodinné puto a zažite množstvo zábavy. Vyberte sa na pešiu či bicyklovú túru, alebo spoznávajte krásy okolia spolu s najmenšími hoci aj s detským kočíkom. Radi Vám zapožičiame kočík, detské horské nosiče, trekingové palice, či ďalekohľad, ktorým dokonale preskúmate všetky tajné zákutia. Pre milovníkov adrenalínovej jazdy sú pripravené rodinné štvorkolky. Vedeli ste, že na lanovú dráhu na Skalnaté pleso je to z hotela SLOVAN len na skok?

Predpoveď počasia je pri plánovaní výletu či túry nepostrádateľná a určite oceníte fakt, že Hotel SLOVAN*** Tatranská Lomnica má vlastnú meteo stanicu, vďaka ktorej budete mať aktuálne informácie o počasí vždy po ruke. Hotelová web kamera vám ponúka pohľad na majestátne končiare vrátane dominantného Lomnického štítu.

Pohodlne a výhodne online

Vaše objednávky teraz vybavíme promptne prostredníctvom hotelového online rezervačného systému. Využite ponuku tematických balíčkovakcií a nakupujte dovolenku výhodne z pohodlia domova ešte dnes.

Zažite svoje naj leto vo Vysokých Tatrách v rodinnom relax hoteli SLOVAN*** Tatranská Lomnica a oddychujte po SLOVANsky. Budete nadšení!

Tatry a my v Hoteli SLOVAN sa na vás už tešíme.

Najčítanejšie správy