Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Po futbale policajti predviedli sedem fanúšikov
Zdielať na

Po futbale policajti predviedli sedem fanúšikov

Zdroj: TV JOJ

Po skončení zápasu 1. ligy medzi 1.FC Tatran Prešov a Podbrezová fanúšikovia Tatranu delobuchmi a petardami zahádzali hraciu plochu a miesta na státie.

Po skončení zápasu 1. ligy medzi 1.FC Tatran Prešov a Podbrezová fanúšikovia Tatranu delobuchmi a petardami zahádzali hraciu plochu a miesta na státie. Svojim správaním ohrozovali zdravie a bezpečnosť ostatných návštevníkov, vrátane detí.

"Policajti ich opakovane vyzývali k opusteniu štadióna, načo však nereagovali a slovne i fyzicky znevažovali česť policajtov," informoval agentúru SITA Daniel Džobanik z prešovskej polície. Polícia preto zakročila, sedem osôb predviedla na obvodné oddelenie, voči šiestim použili policajti donucovacie prostriedky. Ich konanie bolo kvalifikované ako priestupok proti verejnému poriadku, jednotlivé prípady bude riešiť obvodný úrad. K zraneniu žiadnej osoby nedošlo, dodal Džobaník.

Počas soboty zabezpečovalo pokojný priebeh futbalového zápasu a koncertu skupiny I.M.T. Smile 25 policajtov spolu s poriadkovou hliadkou mestskej polície a dvoma policajnými psami.

Zdielať na

Najčítanejšie správy