Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nehoda pri Prievidzi mala nečakanú dohru. Zaujímajú sa o ňu aj kriminalisti
Zdielať na

Nehoda pri Prievidzi mala nečakanú dohru. Zaujímajú sa o ňu aj kriminalisti

Archívna reportáž

PRIEVIDZA / O čelnú zrážku, ku ktorej došlo pred Prievidzou, sa zaujímajú aj tunajší kriminalisti. U spolujazdca jedného z havarovaných áut našli v nemocnici striekačky s bielou kryštalickou látkou. Tie policajti zaistili aj pár metrov od miesta nehody.

Cestu na Prievidzu v pondelok zablokovali dve autá. "Tridsaťpäťročný Peter jazdil po uvedenej ceste smerom z Handlovej na Prievidzu. Z doposiaľ nezistených príčin prešiel cez dva jazdné pruhy do protismernej časti vozovky, kde narazil do zvodidiel," informoval policajný hovorca Pavol Kudlička. 

​Po náraze auto odhodilo späť do jazdného pruhu, kde v tom čase išiel 39-ročný vodič Richard. Autá rozmetalo po celej ceste. O pár minút boli na mieste hasiči a záchranári. 

Ťažké zranenia utrpeli obaja vodiči a taktiež sa ťažko zranil aj 35-ročný spolujazdec. "V jednom vozidle bola zakliesnená osoba, dve osoby boli mimo vozidla, príslušníci ju vyprostili a odovzdali zdravotníkom," informovali veliteľ zásahu Jozef Krausko. 

Spolujazdca  budú musieť operovať. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania našli v nemocnici v jeho vrecku dve striekačky s bielou kryštalickou látkou. To však nie je všetko. Striekačky ležali aj v jarku pár metrov od miesta nehody.

Biela kryštalická látka sa z jednej striekačky vysypala, v druhej zostala. Striekačky ležali kúsok od topánky vodiča strieborného auta. Polícia musí zistiť, kto sem neznámu látku vyhodil. "Nájdená látka je predmetom vyšetrovania. Vec si prevzal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície z Prievidze, ktorý začal trestné stíhanie vo veci ublíženie na zdraví. Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania" dodal policajný hovorca. 

Pozrite si archívnu reportáž o nedávnej nehode v Bratislave. Zachytila ju nehoda: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy