Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hľadáte darček na Valentína? Máme pre vás tip na dokonalý zážitok
Zdielať na

Hľadáte darček na Valentína? Máme pre vás tip na dokonalý zážitok

Zdroj: SITA

Darujte svojej polovičke spoločne strávený čas.

SITA

​Lámete si hlavu nad tým, čím obdarovať na Valentína svojho partnera? Psychológovia a vedci pre vás majú jednu radu - darujte radšej zážitok, ako veci. Nedávny výskum ukázal, že radosť z materiálnych vecí nám nevydrží príliš dlho, no nové zážitky si pamätáme oveľa výraznejšie a dlhšie.

Máme pre vás niekoľko tipov, ako tento rok pripraviť svojej polovičke nezabudnuteľného Valentína.

Vychutnajte si romantickú večeru

Kvety, sviečky a pokojná hudba, ktorá dotvára romantickú atmosféru. Nie nadarmo sa vraví, že láska ide cez žalúdok. Niekoho skôr baví pripraviť si jedlo doma, no niečo do seba má aj predstava, že si doprajete poriadny kulinársky zážitok a o všetko sa postará profesionálny personál okolo. Ak vás láka vychutnať si romantickú večeru pri krbe s výhľadom na hory, odporúčame reštauráciu Smrek na Liptove.

SITA/PR

​Rezervujte si súkromnú vírivku a saunu

Po náročnom dni máločo padne tak dobre, ako nechať sa rozmaznávať bublinkami horúcej vody a vychladeného sektu. Lepšie ako wellness je už len súkromné wellness vo dvojici.

SITA/PR

​Doprajte si relaxačnú masáž

Doprajte si s partnerom na Valentína romantickú masáž pre páry. Takáto forma relaxu môže byť silným spoločným zážitkom. Dobrá masáž by mala trvať aspoň 40 minút, aby ste dosiahli plné uvoľnenie mysle a tela. Ak sa chcete naozaj uvoľniť, vyskúšajte masáž lávovými kameňmi. Ide o jednu z najideálnejších terapií pre celkovú relaxáciu a regeneráciu organizmu.

SITA/PR

​Užite si všetko naraz na romantickom pobyte

Predstavte si spoločný víkend, počas ktorého sa so svojou polovičkou budete cez deň lyžovať, večer si dáte romantickú večeru pri teplom krbe, a po dobrom jedle si užijete súkromnú vírivku s fľašou Prosecca a masážou.

SITA/PR

​Ak máte radi Liptov, tak všetky spomínané zážitky si môžete dopriať v rezorte Gothal v Liptovskej Osade, kde si s partnerom do sýtosti môžete vychutnávať prírodu, oddych, šport, chutné jedlo a ubytovanie v tradičných chalupách v zasneženej krajine.

Najčítanejšie správy