Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
ONLINE: Dnes nás čaká mimoriadne nebezpečné počasie, hovorí meteorológ Jurčovič
Zdielať na

ONLINE: Dnes nás čaká mimoriadne nebezpečné počasie, hovorí meteorológ Jurčovič

BRATISLAVA / Sneženie opäť poriadne komplikuje situáciu na cestách. V Bratislave hlásia výluku viacerých liniek MHD a v okolitých dedinách, mestách sa smerom do hlavného mesta tvoria rozsiahle kolóny aj na viac ako hodinu. Cestári upozorňujú na zľadovatený utlačený sneh na cestách vo viacerých okresoch západného a stredného Slovenska. Niektoré horské priechody sú uzatvorené a niekde budú vodiči potrebovať aj snežné reťaze. Situáciu na Slovensku sledujeme ONLINE.

TAKTO vyzeral dnešný deň bratislavských vodičov: 

V kolóne pre uzavreté horské priechody Donovaly a Šturec hodiny strávili slovenskí ale aj tureckí, srbskí, rumunskí aj maďarskí kamionisti. Pozrite sa, ako to vyzeralo v dnes najkritickejšom kraji - Banská Bystrica:

Po šmyku v pondelok ráno v Rožňave skončila v priekope dodávka s prívesným vozíkom. Viezla spolu 60 plynových bômb, ktoré boli našťastie prázdne.
Vodič ich viezol na výmenu. Bomby ostali po nehode rozhádzané mimo cesty. Vodič bol v aute sám a našťastie neutrpel žiadne zranenia.  Alkohol uňho policajti nezistili. Vytiahnuť dodávku z priekopy musela prísť odťahová služba. 
VIAC ZÁBEROV TU:

Pozrite si reportáž ako vyzerá dnes situácia v okolí Oravy: 

​Ranná situácia na cestách v Bratislave: 

Aké počasie nás čaká? Pozrite si predpoveď meteorológa Jurčoviča:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy