Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Výbuch smiechu v jojkárskom spravodajstve: Adriane Kmotríkovej vyhŕkli slzy, zaskakoval Sarnovský
Zdielať na

Výbuch smiechu v jojkárskom spravodajstve: Adriane Kmotríkovej vyhŕkli slzy, zaskakoval Sarnovský

BRATISLAVA / Moderátorka Novín TV JOJ Adriana Kmotríková má za sebou úsmevné vysielanie. Krátko pred koncom, pri jednom z príspevkov, ju premohol smiech.

Spravodajská dvojica v zložení Adriana Kmotríková a Ľuboš Sarnovský mala pred sebou vo vysielaní poslednú reportáž.

​Dojímavú správu o svadbe dlhoročných zaľúbencov, ktorí si konečne v osemdesiatke povedali svoje áno. Párik z amerického Wisconsinu sa stretol prvý raz v roku 1949 v školskom autobuse a dvojica zahorela láskou.

Lenže osud sa postaral o to, že sa desaťročia nevideli a stretli sa po dlhej pauze až vlani. Zistili, že bývajú v susedstve. Láska opäť vzbĺkla a na veľké prekvapenie členov oboch rodín sa vzali. A zrejme toto Adrianu upútalo, lebo počas čítania sa najprv zasekla, prestala na niekoľko sekúnd čítať a následne sa rozosmiala. Divákom sa potom ospravedlnila a vysvetlila, že ju to tak dojalo, až zabudla čítať. 

Svojho času, keď Noviny moderovala s Ľubošom Sarnovským Zuzana Hajdu sa rovnako pri poslednom príspevku rozosmiala. Reportér zahraničného spravodajstva Milan Zamboj do svojho príspevku o čokoláde vtesnal rýmovačku, po ktorej už Zuzana nebola schopná pre záchvat smiechu prečítať ani večerný program. Nuž, možno je to náhoda, ale oba úsmevné príspevky, ktoré rozosmiali moderátorky, pochádzajú z pera šikovného reportéra.

Video so Zuzanou Hajdu si môžete pozrieť tu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy